Gå til innhold

Ostelove

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg ser at du skriver om en ny medisin du tar nå, jeg var hos hudlege og fikk litt info om denne. Fungerer det ? Det blir isåfall mitt siste forsøk, altså min plan B. Vil jo helst ikke gå på sånt, men hvis det er det eneste som fungerer, så shit au !!

  1. KristineH

   KristineH

   Hei, jeg skrev et lite svar i elveblest-tråden, jeg. Jeg er medisinfri og frisk - elveblest gir seg til slutt for de aller, aller fleste! :) Lykke til!

 2. Hei Kristine !

  Jeg har googlet mye rundt om elveblest, så kom jeg over tråden du startet her.

  veldig "deilig" og få vite at dette ikke bare gjelder meg ! Jeg har hatt elveblest siden januar, og det er da kronisk. Er nesten desperat nå. Har prøvd alt av allergitabletter, kortison, kosthold, trening, kremer, div div. Er det mulig om vi kunne pratet litt sammen ? om du kunne gitt meg noen tips ?

 3. Hei alle dere der ute ! Jeg kom over denne tråden da jeg googlet litt rundt om elveblest. Veldig mange fine tips her, og det er "fint" og høre at jeg ikke er alene om dette. Jeg er 27 år, og siden desember 2013 har jeg slitt med elveblest. Jeg kan huske det dukket opp som bittesmå nupper, spesielt på beina. Klødde noe helt sinnsykt !!! Tenkte ikke så mye mer over det enn at jeg kjente at huden min var irritert. Så utover i Januar begynte det og dukke opp store vabler, røde utslett. Og det klødde bare mer og mer. Fikk tips at jeg kunne ta zyrtec, og begynte derfor med dette. Det fungerte
×
×
 • Opprett ny...