Gå til innhold

Tony94

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det var dette jeg tenkte meg, om jeg skulle danne nytt program med bare baseøvelser. Så kunne jeg kjørt meg 80% ut på treningen, og trent HELE kroppen annenhver dag. Det tilsvarer jo at jeg får trent 3-4 ganger i uken, som er omtrent dobbelt så mye som med en tresplitt.
 2. Ja, så da blir det egentlig 1 hviledag etter 2 runder med trening. Eller plassere den hvor jeg vil, en gang i uken. Stemmer det?
 3. Mhm, helt sant det du sier der.. Tror jeg venter med å starte på ett treningsprogram med bare baseøvelser(i form av okklusjons-trening) til jeg er fornøyd med kroppen.
 4. Ahh, kjører du bare baseøvelser altså? Vurderte å gå over på ett program som er mer rettet mot det, men ville da tro at det var mer rettet mot styrke enn volum(?).
 5. Slik jeg har det? Med 1 dag pause mellom Dag 3 og Dag 1? Eller med at jeg kjører uten pause mellom?
 6. Målet er vell midt mellom å få bedre styrke/bedre kropp. Kjører meg så hardt ut som mulig på hver økt.
 7. Vil ikke det kanskje gå i veien for restitusjon av rygg-partiene, om jeg kjører markløft dagen etterpå? I tillegg foretrekker jeg en baseøvelse per økt, jeg blir fort veldig utslitt, så vil ha mest mulig utnyttelse av kroppen når de kommer til benk, militærpress, mark og knebøy..
 8. Hei. Jeg kjører en tresplitt tilsvarende Dag 1 - Bein Dag 2 - Bryst/skulder/tric. Dag 3 - Rygg/biceps Om jeg kjører denne syklusen uten noe pause mellom dagene, vil jeg få nok restitusjon etter markløften(Dag 3) til å starte på Bein(Dag 1) dagen etterpå? Eller burde jeg kjøre en dag pause mellom Dag 3 -> Dag 1 ? (Det er hve jeg gjør nå) Takk for svar på forhånd, takk! Mvh Tony
 9. Knurrer og burrer, finner en motiverende rocke-låt for å få fram den indre aggresjonen i meg, for så kjøre det ut på settene. Funker faktisk!
 10. Bjørn Havregryn, du er en sann livredder!

 11. Bjørn Havregryn, du er min livredder, hva skulle jeg gjort uten deg?

 12. Greit nok det, det var konstruktivt, men synes det var irriterende at du nesten skulle komme med en påstand om at jeg er uerfaren. Nickvaage: Nøyaktig hva er det som er så komisk? Hvorfor skal du komme med unødvendige kommentarer som bare irriterer? Ser virkelig ikke poenget. Mulig å få slettet tråden så jeg slipper forsvare meg for slikt tull?
 13. Ser ikke poenget i å legge seg opp i at folk overvurderer seg selv, da det er helt urelevant i forhold til tråden. Wtf?
×
×
 • Opprett ny...