Jump to content

Jørgen123

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Noen som har erfaring med Cell Tech fra Muscle Tech?
 2. Jørgen123

  Frenzy

  Selger du fortsatt frenzy i Sverige?
 3. Hei! Vet dere hvordan man kan kombinere calisthenics og trening med vekter, (benkpress, markløft) o.l Jeg har trent vekter i rundt 2 år nå, og har en kroppsvekt på 87 kilo (189 høy). Jeg vil gjerne bli sterke i forhold til kroppsvekten min. Samtidig vil jeg beholde mest mulig muskelmasse, så jeg tenker kanskje å kjøre et split-program der jeg legger til en del kroppsvektøvelser. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan ssette opp programmet, eventuelt kan sette det opp for meg?
 4. Hei. Jeg har trent relativt seriøs styrke i 2 år nå. Jeg har økt kroppsvekten fra 75kg, til 88kg. (190 høy). Ved siden av styrketreningen driver jeg med fotball. Derfor må jeg holde vekten nede. Problemet er at da jeg la på meg såpass mange kilo, ble jeg tregere. Dette gikk ut over fotballen. I tillegg trente jeg mye bein som gikk ut over styrken i forhold til kroppsvekten min. Chins, pull ups og push ups ble faktisk en utfordring å trene. Jeg følte at jeg ble mindre atletisk av å løfte vkter. Jeg har nå begynt med kroppsvekttrening. Jeg merker at jeg har gått ned i styrkeøvelser som benk, markløft, men gått litt opp i kroppsvektøvelsene. Jeg trenger hjelp til å sette opp et program som kombinerer disse to faktorene. Jeg vil på en side bli sterkere i forhold til hvor mye jeg veier, men samtidig ikke miste for mye muskelmasse. Tenker selv å sette opp en splitt-program der jeg feks trener kroppsvektøvelser en uke, forså neste uke trene vekter, gjerne baseøvelser. Målet er å bli mer atletisk. Noen tips til hvordan jeg kan sette opp programmet?
 5. Men vil dette ha noe å si visuelt? Vil jeg miste litt av packen jeg har jobbet frem et halvt år nå?
 6. Hei! Jeg er en gutt på 17 år som skal starte med kreatin etter halvt år intensiv styrketrening. Jeg har i 5 uker nå prøvd å gå ned i fettprosent og å bygge muskler før en treningsleir vi skal ha. Så er spørsmålet om jeg burde begynne med kreatin en uke før leiren? Vil være så ripped som mulig, og har hørt at man legger på seg, dog bare at man får mer væske i kroppen? Vil ikke gå opp i fettprosent før leiren. Kjøpte kreatinet fra proteinfabrikken, og dette er tydeligvis proteinfabrikkens eget kreatin. Noen erfaringer med det? Lurer også litt på dosering På forhånd, takk for svar
×
×
 • Create New...