Jump to content

mia93

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About mia93

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/21/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mia93

  Hjelp, bulking

  Et par uke av gangen trener så og si alltid 6 ganger. Minst 5, med mindre jeg er på ferie eller noe helt spesielt
 2. mia93

  Hjelp, bulking

  Hei! Jeg har trent fast i ca 4 år nå. Så og si de siste to årene har jeg spist ca 2000-2500 kcal dagen. Jeg trener styrketrening 2timer dagen, 6 ganger i uken. Jeg blir sterkere og sterkere, men legger ikke på meg i muskler. Tok en kroppscan forrige uke og så at jeg har gainet 400g muskler på 3 år.. Jeg ble anbefalt av en kompis å spise ca 400g karbs,50g fett og ca 160karbs dagen. Spiste i utganspunktet mye mer proteiner og nesten 50-60% mindre karbs til vanlig. En annen kompis mener at jeg med en hvileforbrenningen på 1667 kan lett bygge muskler ved å innta 2000-2500kcal dagen. Men igjen, da går jeg jo i minus hver dag?Hvileforbrenning: 1667 kcal trening: 700-1000 kcal + hverdagsaktivitet = ca 2667kcal hva stemmer og hva burde jeg gjøre?
 3. Jeg har nå trent styrke i snart 3 år og ligger på 5-7 økter pr uke. Hvor mange økter med fokus på rumpe er det hensiktsmessig å ha. Har startet med MYOreps i det siste på 2 øvelser, glute bridge og kick back. Har jeg forstått konseptet riktig, skal man dagen etter MYO-settene trene tunge baseøvelser før å utnytte de aktive musklene best mulig. Og dagen der igjen kjøre høy-rep. Men får musklene tid til retituere seg bra nok da?
 4. Hei! Er det ugunstig å ta 20 min powerwalk m 5-10% stigning på mølla etter en beinøkt, evt andre økter på overkropp? Har gjort dette etter så og si alle øktene mine den siste tiden, har ikke merket noe forskjell på at muskelmassen forsvinner, men er utrolig redd for at det skal skje. Noen tips/forslag/erfaringer? Og hvor mange øvelser kjører de fleste på beindager? Jeg har 3 beinøkt, 8 øvelser, 1 dag med letter vekter og flere reps, og 2 dager med tyngre vekter og færre reps. På forhånd takk
 5. Helt helt enig med Bro Det er så mye fokus på at Squats er svaret på alt. Ja, det er en god øvelse, som mange sliter med å få kontakt med gluteus muskulaturen. Jeg har selv fått mye større lår, og liten forskjell ved å kjøre masse knebøy. Mens knebøy samt Kick back, hip trusth/glute bridge, gående utfall, sumo mark, strak mark hjalp <3 I tillegg syns jeg det hjalp mye bedre da jeg ble kosekvent på å alltid aktivere rumpemusklene før selve økten, som en del av oppvarmingen. "Side-knebøy-gange" med strikk rundt knærne, (ta steg til siden og ned i bøy, presse knærne ut og skvise rumpa.) Hip trusth m strikk rundt beina, og presse knær ut og rumpeballene sammen.) feks.
 6. Skal man veie maten før eller etter? Koker man 120g ris er det jo så klart mer fordi det har absorbert vann, ingen flere kcal. Men hva med kjøtt og grønnsaker som brokkoli? Veies før eller etter?
 7. mia93

  Dype knebøy

  Noen tips til hva som er viktig å huske på under dype knebøy? "Dype knebøy ABC"
 8. Ny Kan det være dette selvom jeg har vondt på utsidene langs benet og ikke innsiden?
 9. Vet mange sliter med at rumpa forsvinner under dype knebøy.. Jeg føler min også gjør det i liten grad. Men husker ikke hvilke muskler som ikke er sterke nok, føler ikke rumpa blir godt nok aktivert når dette skjer heller. Tips?
 10. Hei hei! Har siden begynnelsen av september kjørt veldig mye knebøy, ca 3 ganger i uken hvor jeg kjører 30min knebøy før resten av øvelsene. Kjører veldig dype knebøy kombinert med "normale" begynner med 70kg og dropper ned til 40kg. Men den siste uken har jeg fått skikkelig vondt i yttersiden langs begge leggene hver gang jeg tar knebøy eller sitter på huk. Har hatt beinhinnebetennelse på innsiden av leggen før så kjenner igjen smerten. Kan det komme av for mye belastning? Er helt sikker på teknikk og alt, så forstår ikke helt hvorfor det kommer.. Har en liten skjevhet i bena som gjør at jeg legger tyngden på utsiden, men har aldri plaget meg tidligere
 11. Skal nå legge opp en ny matplan for meg selv, gjennom "mat på data" begynte på PSMF, men ble så kvalm av måltidene at jeg droppet det:hungover: . Her er jo fordeling 20fett 20 karb og mesteparten proteiner. Anbefalt fordeling er jo 50-60% karbs, 25-35% fett og 10-20% proteiner. Ønsket mitt er å gå ned i fettprosent og helst opp i muskelmasse (i hvert fall ikke minste noe, er sykelig redd for det!!) Gikk med pulsklokke 24t hvor jeg lå på sofaen hele dagen, og forbrant 2226 kcal. Mitt egentlige spørsmål, hva blir min anbefalte fordeling av karb, fett og proteiner? Hva slags kcal-mengde burde jeg ligge på for å nå målene mine? Den kliniske ernæringsfysiolgen sa sist at jeg burde ligge på 2000 kcal, fordi jeg ble liggende i sparemodus under? Treningen fremover vil bestå av 5-6 styrkeøkter, 2-4 kardio i uken. Info: høyde 170 cm vekt 78-81 kg 20 år trener nå styrke 6 ganger i uken, og kardio veldig ujevt.
 12. Likte deg haha! Får sitte litt i tenkeboksen Idag
×
×
 • Create New...