Gå til innhold

Simon Trøen Sagdal

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Simon Trøen Sagdal

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 17. aug. 1986
 1. nei egentlig ikke... gått ned 20 kg. men ikke lenge sida jeg begyte å trene vekter da,..... anskje derfor...
 2. Heisan. jeg har begynt å trene nå ganske nyelig. Bruker X-Press treningsprogrammet. Hvor lenge burde jeg trene det programmet før jeg går vidre på ett større og mere "avansert" program.? Skjønner jo jeg må klare ale øvelsene før jeg bytter, men etter det ca???
 3. nei kjente det etter treninga. Trudde først det var forde jeg var utslitt i musklene. så gikk jeg på køya og slappa litt av. (ingen smerte) da jeg gikk opp tappa til messa så kjente jeg en slags brennende smerte når jeg løfte beinet og tråkket fra. gjør ikke vont når jeg går rett fram el nedover. kun i trapper oppover. ingen ting når jeg ståri ro eller ligger heller. littegran når jeg sitter og bøyer meg. har prøvd og strekke ut og tryke på ischiasnerven og akkurat rett etterpå har det vært ok. men halvminuttet etter "stivner det" til igjen... trur ikke det er krampe i noe muskel heller.
 4. Det skjedde i går på slutten av treninga.. i dag river det godt når jeg f.eks går i trapp eller skal løfte beinet for å ta på sko......
 5. etter knebøy og bulgarsk utfall hadde jeg veldig vondt i venstre gluteus maxsimus. men nå tror jeg heller det er ischiasnerven.... moen som har råt og tips??????
 6. Hei. lurer enkelt og greit på ca hvor mye kalorier og ca karbohydrater det er i blanda frukt pr.100g. i nordsjøen har vi stort sett fri tilgang på frukt og jeg spiser en del av det. da dreier det seg om Meloner, pære, eple, mango, annanas kiwi, osv............(banan og smootie) Anybody know??
×
×
 • Opprett ny...