Gå til innhold

mbk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mbk

 1. Kan virkelig anbefale Christiania Park Klinikk. Var veldig skeptisk til hvor jeg skulle ta, men etter mange tlf og mye snakk med forskjellige kirurger så enten jeg opp med å ta der. Jeg er stor fornøyd med oppfølgingen både før og etter operasjonen. Kirurgen var flink, og hørte veldig på min ønsker og kom med anbefalinger!! Så om jeg skal gjøre noe mer så blir det nok på denne klinikken!
 2. Tror jeg fikk en del sovemiddel i går, og siden jeg ikke var ferdig med å operere før kl 19 i går kveld så hang nok sovemiddelene igjen i kroppen for sovet så fort når jeg kom hjem,så har ikke sovet veldig mye i natt. Alle snakker om at dag to er veldig ille, men føler jeg har bare vondt når jeg reiser meg. Kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg til å få av sports-bhen..
 3. Er helt enig med det du skriver XtrM. først så tenkte jeg at 28.000 som jeg betalte var veldig mye,og det er jo en del penger som går til noe som du vet stortsett gjør deg lykkelig. Jeg har tenkt at de 28.000 kr hadde sikkert uansett brukt på masse forskjellige ting. Nå opererte jeg i går og føler at de pengene er så langt verdt det. Har hatt komplekser med puppene mine i flere år ennå de ikke har vært helt flate liksom. Jeg la inn 380 i høy profil, nå er de hovende og øme, men så langt er jeg fornøyd Viktig å tenke på seg selv og unne seg selv noe her i livet om man har muligheten
 4. Skal opereres i morgen, og gruer meg litt. Er veldig spent på hvordan dagene etterpå blir. Hvor lenge ca har dere hatt vondt etter operasjonen? Og hvordan lenge må man gå med sports bh?
 5. Har bestemt meg for å ta silikon. Skal operere den 20. mai. Ikke lenge til heldigvis Gleder meg veldig, og ser på dette som veldig positiv så langt. Noen som har noe tips til hvordan man kan forholde seg litt etter man har gjort dette? Noen ting man burde holde seg unna eller bør gjøre? Veldig spennende!
 6. jeg er veldig i tvil om hvor jeg skal ta silikon hen, har noe inne her noe anbefalinger? Og er det mange som har hatt komplikasjoner etter operasjonen? Var på konsultasjon på Christiania park klinikk i går og var veldig fornøyd, men ulempen er at de ikke har garanti hvis du får kapseldannelse, og dette gjorde meg veldig usikker på om jeg vil ta det der da. Håper noe kan hjelpe meg.
 7. Noen som har erfaring ifra Christiania park klinikk?
 8. Jeg er bestemt på ta silikon. Det er fordi jeg har alltid hatt komplikasjoner med puppene mine, ennå jeg ikke er helt flatbrystet. Men jeg tror dette vil gjøre at jeg får opp selvtilliten og blir fornøyd med meg selv. Det eneste jeg er utrolig usikker på er hvor jeg skal ta det, noe tips? Pg evt om noen har noe tips til hvordan man får råd til dette når det koster ca 30 000
×
×
 • Opprett ny...