Gå til innhold

m0ntriark

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Oi, jeg husker jo ikke alle, men de siste jeg husker er Proteinfabrikken, Dalblads, Selfomninutrition, NutraFlora sin...Vet det er 3 til, men jeg husker ikke navnet i farten.
  2. Nei, det skjønner jo faktisk jeg og, siden jeg faktisk har tvunget det i meg i x-antall år, men det er da vel lov å spørre om det finnes gode alternativer på smaken av proteinpulver med sjokoladesmak? Det er da mange nok med erfaring her som har smakt noe jeg ikke har smakt. Det er jo himmelvid forskjell på smaken av proteinpulver spør du meg, men jeg har ikke funnet det som smaker "minst vondt". Og til din opplysning så er jeg glad det ikke smaker nugatti for det synes jeg er noe søtskvip!
  3. Har forsøkt forskjellige merker, men jeg har virkelig problemer med smaken av proteinpulver. Det er så mange av oppskriftene til Kristine Weber jeg ønsker å prøve, men de jeg har forsøkt liker jeg jo ikke - nettopp pga proteinpulversmaken. Noen tips? Evn hvilket proteinpulver (sjokoladesmak) som ikke smaker proteinpulver
×
×
  • Opprett ny...