Gå til innhold

Miss.Moore

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Miss.Moore

 1. Koffein pulver 100% fra SciFit (bare prøvd 1scoop) 200kr Sterke saker så du må være trygg på at du tåler store doser koffein! Den er ikke i salg lengre i Norge slik jeg har forstått! Rp-Meal P.F 1200g Jordbær (prøvd 1scoop)+ (Diet Fuel TwinLab som utgår i mai tatt 2-3scoop fåes med på kjøpet) 300kr. Holder til i Bergen! Kan sendes mot frakt og forhåndsbetaling.
 2. Takk for svar til dere begge!
 3. Etter nå kommet til dag 3 på PSFM og idag viser Ketose stix'n moderate mengder. Er det ok? Vis den blir høyere må jeg øke karb inntaket litt? Energien er i topp form og finnes ikke sulten. En dag består av: Frokost: BCAA, omega3 olje, kaffe og FUN(klarer ikke å spise første timen etter jeg har stått opp) 1/2 boks Cottage Cheese med litt (1spise skje) kesam og masse kanel! Mmmm 20g protein pulver Lunsj: taco krydret 133g karbdeig med div grønnsaker. Omega3 olje 20gram protein pulver. Mellom: 1/2 boks cottage cheese med litt (1spise skje)kesam og kanel. Middag: 1kyllingfilet me
 4. Interressert i en boks koffein pulver? Bor i Bergen.
 5. Begge to har et godt poeng! Boken er standardisert så vil kunne tilpasse selv. Men igjen så er jeg nyskjerrig og vil prøve ut men er ikke helt der at jeg kjøper den ny for 2600kr! Iiiik! Så vis noen har en liggende og den kommer til å bli en god støvsamler så kan jeg overta for en grei sum!
 6. Har du en til salgs til en FORNUFTIG pris?
×
×
 • Opprett ny...