Gå til innhold

AndreaEmilie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndreaEmilie

 1. Ehh. Føler du har laget en stråmann her nå. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om puppestørrelse. Det samme gjelder "perfekt kropp" ( eller sommerkroppen ), syns folk er overdrevent opphengt i det. :)

  Haha, stråmann? Hvordan den "perfekte kropp" ser ut er jo individuelt, men enig i at folk burde være mindre opphengt i dette og heller fokusere på helsa og andre fordeler med trening.

 2. Nei altså, jeg snakker om å virkelig være flat, ikke små pupper. Dvergpupper, kanskje. Poenget var å forsvare de som tar silikon hvis de virkelig har små pupper og har et problem med det. Blablabla dårlig holdning blabla. Jeg har aldri sagt silikon er bedre enn små pupper, er helt opp til hver enkelt. Jeg skal klare å motorbåte små pupper også, dine tillogmed! brbrbrbrbrbrbrbrb. :jimlad:

  Mener du flatbrystet? Jeg kan til en viss grad forstå fitnessutøvere om de har veldig lav fettprosent, mer enn "vanlig jenter" (og typ paradise hotel deltakere, men de gjør det sikkert både for oppmerksomheten og komplekser) som bare vil ha store pupper. Synes forøvrig Johaug ser ganske flat ut, men det er en annen sak. Helt greit at du forsvarer de som tar silikon, har ikke noe i mot de selv, synes bare den generelle "trenden"/utviklingen er synd med at man legger seg under kniven for hvert lille kompleks man har.

 3. Nei altså, jeg snakker om å virkelig være flat, ikke små pupper. Dvergpupper, kanskje. Poenget var å forsvare de som tar silikon hvis de virkelig har små pupper og har et problem med det. Blablabla dårlig holdning blabla. Jeg har aldri sagt silikon er bedre enn små pupper, er helt opp til hver enkelt. Jeg skal klare å motorbåte små pupper også, dine tillogmed! brbrbrbrbrbrbrbrb. :jimlad:

  Mener du flatbrytstet? Kan til en viss grad forstå fitnessutøvere om de har veldig lav fettprosent altså. Mer enn "vanlige folk" (typ paradise hotel deltakere, men gjør det sikkert både for oppmerksomheten og komplekser) som bare vil ha store pupper. Synes forøvrig Johaug ser nesten flat ut, men hva vet vel jeg om det. Helt greit at du forsvarer de som tar silikon, har ikke noe i mot de selv, synes bare den generelle utviklingen/"trenden" med å legge seg under kniven for vært lille kompleks man har er synd.

 4. Jeg synes hip thrust og quadruped hip extention er effektive. Synes faktisk de går mer på rumpa enn knebøy, selv om dette også er en øvelse jeg gjør og anbefaler, samt utfall/bulgarsk utfall med manualer er bra (som også gir fine bein :D) Tenker også at det er viktig å spise riktig, spesielt etter trening, og passe på å ikke spise for lite dersom du er tynn, siden man gjerne må ha litt fett også på rumpa for at den skal bli større:)

 5. Det viktigste er at du har interesse for trening og kosthold :) Du sier også at du ikke har så mye muskler - enda, noe som jeg tolker dithen at du har tenkt til å trene fremover og kanskje bygge litt mer muskler, og et sted må man jo begynne som en annen kommenterte i starten.

  Hadde en gang en PT/veileder som var svakere enn meg og jeg er ikke spesielt sterk, så synes det var litt merkelig, men hun var veldig flink og motiverende, så synes ikke det gjorde så mye, - så lenge du holder deg i form og at treningsinteressen/kunnskapen er der :D

 6. Kjenner til jenter som har mindre pupper enn de fleste guttevennene sine, og da kan jeg ikke se for meg at de føler puppene er veldig feminine?

  "Puppene" til guttevennene dine er vel sannsynligvis muskler, mens damepupper er fettvev, så de i hvert fall annerledes/mykere å ta på :p Dessuten er det mye annet som gjør en dame feminin, som smal midje og bredere hofter (timeglassfigur), bevegelser, ansikt, hår osv. Regner med at du feks synes Therese Johaug og Mila Kunis er feminine selv om de har små pupper? ;)

  Synes det er veldig dårlig holdning av deg som gutt å fremme at silikon er bedre enn små pupper. Silikon kan føre til flere komplikasjoner enn mange tror, om du feks leser innleggene mine ovenfor.

  Edit: Jeg synes nå heller gutter med "pupper" er mindre maskuline/mer feminine, enn at damer med små pupper er mindre feminine. Pupper er pupper.

 7. MITT synspunkt er at sålenge de gjør det for SEG, så er det helt ok. Gjør de det for et mannebein, så vil jeg helst ha minst mulig med vedkommende å gjøre. Shallowness makes me shallow :dry:

  Selvfølelse i forhold til kropp/pupper er jo på en eller annen måte også rettet mot andre, da de som tar silikon feks ofte sier at de ikke føler seg så attraktive med små pupper. Da handler dette som regel om at de ikke føler seg attraktive ovenfor feks en kjæreste, så selv om personen gjør det for seg selv - å like puppene sine bedre, handler det jo også om å føle seg bedre ovenfor feks det motsatte kjønn. Tviler på at så mange hadde tatt silikon om de bodde utenfor sivilasjonen og ikke hadde noe kontakt med andre mennesker.

  Link til undersøkelse om at man ikke får bedre selvbilde av silikon

  http://www.aftenposten.no/helse/Silikon-bedrer-ikke-selvbildet-6338663.html#.U0btyvRdVqU

 8. Sammenlignen med tenner kommer av at i begge tilfeller er det noe som kan påvirke selvfølelsen.Dette gjelder penis og, men her er det ikke stort en kan gjøre, så det blir litt poengløst å sammenligne.

  Mange jenter bruker dårlig selvfølelse som grunn til at velger å operer seg, men undersøkelser viser at silikon ikke fører til bedre selvfølelse. Faktisk viser en studie utført av the American Journal of Epidemiology at det over 70 % større sannsynlighet for at kvinner med silikonpupper tar selvmord enn den øvrige befolkningen.

  Selvfølelse sitter i hodet og ikke i puppene. Synes det er trist at noen har så store komplekser for en kroppsdel som det i utgangspunktet (i de fleste tilfeller) ikke er noe galt med, og som ikke klarer å jobbe med seg selv og å akseptere og ha det bra med seg selv pga dette, og derfor velger å legge seg under kniven. En operasjon er aldri risikofri, og hele 1 av 5 sliter med kroniske smerter senere, og selv om mange virker fornøyde med resultatet så er det ikke 100 % at de blir slik man ønsket. Forstår nesten ikke at så mange tør å ta sjansen på å ødelegge kroppen sin for å få noe større BH størrelse. Mener ikke å kritisere noen, jeg har absolutt ikke noe i mot de som velger å ta silikon, men vil bare dele mine tanker, for synes det er trist at nesen ingen fitnessutøvere har helt naturlige kropper og at det generelt er så stort fokus på utseende i samfunnet generelt (gjennom media osv).

  Jeg trener mye selv og har ganske lav fettprosent, og selv om jeg gjerne skulle hatt større pupper tenker jeg at jeg heller får gjøre det beste ut av den kroppen jeg har! Noen ganger er det vanskelig og jeg er redd for å ikke være bra nok, men hvem er det egentlig som definerer hvem som er bra nok? Ingen mennesker er perfekte og hvorfor skal vi streve etter det, så lenge vi tar vare på oss selv?! Livet handler om så mye mer enn kun det ytre. Man kan også være feminin med små pupper, er mye annet enn pupper som gjør en kvinne feminin:)

 9. Oppgitt over at menn (spesielt han jeg liker :() liker sider som "Yeah, she squats" osv på Facebook. Det er så turn-off som det går an å bli og begynner å lure på hvilke verdier disse mennene har. Jenter blir fremstilt som objekter, og synes man bør tenke på at dette er noe familie, venner, kanskje fremtidig kjæreste og arbeidsgiver ser... :-/ Vet at menn liker å se på fine damekropper, men trenger ikke å vise det til hele verden!

 10. Du synes jo tydeligvis du har en flott kropp selv, så hvorfor dette enorme behovet å få det bekreftet av alle andre? Har du ikke noe annet du kan være stolt av?

  Jeg har spurt hva DERE synes om slanke og trente jenter. Selv om jeg synes det er fint betyr ikke det at alle andre synes det, så da har jeg lurt på hva dere mener og foretrekker.

  Dessuten blir jeg litt oppgitt når mange gutter er så opptatt av pupper osv osv, men feks Therese Johaug har nesten ikke noe pupper, men blir likevel sett på som "perfekt" av mange!? Har også litt komplekser for mine egne pupper, så da ville jeg høre om andre ting (som veltrente bein osv) kan "veie" opp for det (som du kanskje har sett har ingen av de jeg har postet bilde av her så store bryster) :)

  Og jo, jeg har andre ting å være stolt av, men det er ikke det denne tråden handler om!!

 11. Dessuten blir det veldig feil å skulle få bekreftelse på egen kropp ved å poste bilder av ei av verdens fineste damer som tilfeldigvis er slank. Tror de fleste gutter ville syntes både Jessica Alba og Johaug var ganske digge uansett om de ikke var like slanke som de er..

  For å demonstrere poenget;

  Gutter, hva synes dere er finest utseendemessig? Synes dere det er fint med Grønne øyne og blondt hår?

  .. Det blir bare feil.

  Hvis "alle synes de er fine uansett hvordan kroppen deres hadde sett ut", hadde det jo vært pga ansiktet (og ikke kroppen som jeg her spør om!), så da kan jeg jo heller spørre dere gutter om dere tenner like mye på ansiktet til ei jente som en digg rumpe eller pupper?

  Jeg brukte disse eksemplene fordi jeg har en ganske lik kropp selv (litt mindre synlige magemuskler enn Johaug bare), trener ganske mye i tillegg til at jeg sikkert har vært heldig med genene. Dessuten har jeg jo faktisk fått noen negative kommentarer her også, selv om jeg har postet bilde av noen av verdens vakreste kvinner :p

 12. Må en mann ha perfekt kropp for at du skal kunne like og elske han?

  Nei, ser for meg at hvis jeg treffer en som jeg har det fint med og som har en bra personlighet så blir han "perfekt" for meg uavhengig av kroppen, om har har mye eller lite muskler e.l :)

 13. Takk for svar :)

  Kommer ikke til å legge på meg fordi andre sier at det er det fineste, men synes selv det er fint med muskler, så vil nok øke muskelvolumet litt, uavhengig av hva andre måtte mene.

  Therese Johaug som er et av mine forbilder har jo ganske lav fettprosent og jeg så hun i virkeligheten med vanlige klær (ikke treningsklær) en gang og hun ser veldig "liten og nett" ut :p Men folk har ulike preferanser, og jeg synes Johaug ser bra ut nå, men hun kunne sikkert lagt på seg litt uten at det gjorde noe!

  729x.jpg

  Therese-Johaug-Feet-863065.jpg

  320x.jpg

  480x.jpg

 14. Hva gjør en person vakker og attraktiv? Det handler ikke bare om kropp. Det handler om hele pakka. Å bli så besatt og opptatt av sitt eget utseende at en konstant trenger bekreftelse og godkjenning av andre er ikke sunt. Og det er nettopp sånne ting som gjør en person mindre attraktiv uansett om en har "drømmekroppen".

  Man kan godt se på en person og tenke "fin kropp", men om eneste fokuset er om en fyr synes du har digg nok kropp så tror jeg interessen vil dabbe av temmelig fort. Han går nok heller for en med litt mindre "perfekt" kropp som har en flott personlighet, humor og med felles interesser fremfor en som kun å fokuserer på å se perfekt ut.

  Jeg er helt enig med deg, men i media legges det så mye vekt på kun kropp og utseende, så da er det ikke så lett å la være å tenke på det. Jeg snakker ikke om dette jeg skriver her til folk i virkeligheten, måtte bare få det ut et sted. Selv om jeg er veldig opptatt av utseende, er jeg også opptatt av å være et godt menneske. Dømmer ingen for utseende, er bare mitt eget jeg er kritisk til. Har mange andre verdier i livet som er viktigere enn utseende, men merker at det har begynt å ta litt for mye plass i det siste. Tenker at jeg må ha en perfekt kropp (i tillegg til personlighet, god kjemi osv selvfølgelig) for at en mann skal kunne like og elske meg...

 15. Jeg kan bare snakke for min del, men jeg tror jeg snakker for flere når jeg sier at det nettopp er de syltynne modellene man som oftest referer til. Du skal lete lenge etter noen som mener at kroppen til Therese Johaug ikke er pen. Ihvertfall blant treningsinteresserte mennesker.

  Da er vi alle enige allikevel da (y) Jeg synes hun Inger på bildene over har enda finere kropp en Therese Johaug, men de er jo begge kjempeflotte!

  Og til dere som spør: Ja, det er slitsomt å være så opptatt av hva andre synes om en. Ja, det er slitsomt å streve etter å få en kropp som alle synes er attraktiv (et mål som jeg innerst inne forstår at ikke er mulig)... Lett å bli for kropps/utseendefokusert når man trener styrke..

 16. hvorfor laget du en slik tråd da? For det er jo nettopp dette du på sett og vis ber om - du spør jo hva folk syntes om tynne jenter. Her fikk du en persons mening. Like it or not. Når en klikker seg inn for å lese en slik tråd så vet en jo hva temaet er, og om en da blir såret så burde en kanskje heller la være å lese?

  Noen vil alltid ELSKE sylslanke damer, mens andre vil ha helt avsmak. Enkelte andre bryr seg mest om det som sitter i topplokket. Slik er det bare.

  (PS: jeg har utovernavnle tendenser....så sinnsykt dødsfornærma nå, ass...!(n))

  Jeg snakket ikke om SYLSLANKE jenter, det synes jeg ikke er noe fint i det hele tatt! Jeg snakker om GODT trente med ganske muskuløse bein (som hun på bildet over) og armene, samt ganske flat mage. Catwalkmodell-kropper er ikke noe fint, det er jeg absolutt enig i.

  "Poenget" er vel bare at jeg ikke skjønner at Therese Johaug, Tone Damli, Emilie "Voe" Nereng, Megan Fox, Jessica Alba osv blir sett på som drømmen til mange menn, og så sier plutselig noen at de ikke liker tynne jenter, når blant annet disse er nettopp det!?!? Synes dere ikke disse har noe attraktive kropper?

 17. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Du begynner først å spørre om meninger, spesielt menn sine.

  Du får de. Og du bestemmer deg for at meningene er feil.

  Også er plutselig veltrente jenter bedre enn andre (ref. svaret ditt til Raptorial).

  Det høres kjipt ut å være så avhengig av hva alle andre synes for at du skal like deg selv. Håper det bedres med tiden.

  Nå er det jo ikke sånn at alle her har sagt at de ikke liker slanke og veltrente jenter da, men jeg tror innerst inne at alle menn her vet at de ikke hadde blitt skuffet om daten hadde en kropp som på bildene over.

 18. "Det e en forskjell på å barber sæ og å skjær av sæ hævve"

  "Dere sier jeg skal drite i hva andre synes, og at dere personlig ikke liker jenter som er i sceneform hele året? Dere vil bare at jeg skal ha dissemage dere!"

  Du er vel bare misunnelig fordi du ikke har sjanse på ordentlig veltrente jenter :)

 19. Skjønner at folk har ulike meninger og preferanser når det kommer til kropp som alt annet. Tenkte det kanskje var noe som gikk igjen, men tydeligvis ikke. Noe som forsåvidt er greit da det finnes mange jenter i ulike størrelser og fasonger, så bra det finnes noen for enhver smak :p Jeg er i hvert fall ikke fornøyd med kroppen min om jeg har dissete mage, men er jo bra at det finnes menn som liker det også, er jo ikke så mange jenter med flat mage i dette landet. Vet heldigvis om mange kjekke menn som har relativt tynne kjærester, så jeg skal drite i hva folk her sier:)

  Perfekt!

  pb234051.jpg?w=750&h=686

  20131219-121434-am.jpg?w=750

  pb234073.jpg?w=750&h=864

  photo-copy-3.jpg?w=750&h=887

  Megan-Fox-transformers-sexy.jpg

 20. Hvorfor skal du være pen/perfekt for alle? Drit i ham da vel (gi han til meg i stedet eller noe)! Vi er alle forskjellige, liker forskjellige ting osv.

  Det finnes ingen fasit, så det er bare å slutte å strekke seg etter det "riktige" eller "perfekte" med en gang :)

  Og eh hvorfor sier du at for å bli litt mer fettfull/formfull så må man ligge på sofaen og "la kroppen forfalle" med potetgull?

  Ja, det er sant. Må bare gjøre det beste ut av utgangspunktet man har og være fornøyd med det :)

  Det var litt satt på spissen. Var på et annet forum der noen heller ville foretrekke en kropp som jeg kan se for meg at jeg hadde fått om jeg sluttet helt å trene og begynte å spise junkfood, hehe,men kan jo legge på meg ved å bare spise mer,-men da må jeg spise sykt mye, for spiser ganske mye fra før av, så er ikke alltid lett å få i seg nok mat heller.

 21. Utovernavle er genetisk. Bikinifitnessfettprosent er en absurd lav fettprosent. Det afterall sa refererte ikke til former eller fysisk form, utelukkende at han personlig ikke er tiltrukket av de to egenskapene :p

  Trodde han svarte på spørsmålet mitt. For slanke jenter er IKKE ensbetydende med at man har en fettprosent på 4%...

 22. Virker som det har blitt litt tabu å være tynn nå. Av en eller annen grunn syns mange det er helt ok å kritisere folk for å være for tynne. Så lenge man ikke er sykelig over/undervektig er det viktigste at man har det bra med seg selv. At personen er trygg og glad gir en utstråling som er veldig mye mer tiltrekkende en noe annet. Og de blir så utrolig mye hyggeligere å omgås.

  Viss man tror man blir lykkelig bare kroppen ser ut på en spesiell måte er jeg redd man kommer til å bli veldig skuffet.

  Enig, og mange av disse kommentere at helt vanlige, slanke jenter ser "sykelige" ut, mens at ei med BMI på over 25 ser frisk og sunn ut. Når ble det sunt å være overvektig? Ja, en person med høy BMI som spiser sunt og trener regelmessig kan være sunnere enn en med lavere BMI som ikke trener eller tenker på hva han/hun putter i kroppen, men det er ingen hemmelighet at man er mer utsatt for livsstilssykdommer når man er overvektig og fettet rundt magen er det farligste fettet.

 23. Utovernavle og #fitness-fettprosent er ut for min del.

  Hvorfor bry seg overstadig mye om hva andre synes?

  Jeg er nysgjerrig. Hvorfor bruke du sånne uttrykk? Det er faktisk sårende for folk som er slanke å høre at det ikke er noe fint osv.

  Selv om jeg feks har flat mage, så har jeg også hofter, smalere midje, trente bein og rumpe, så man kan faktisk ha "former" selv om man er slank, så lenge man trener... Jeg gjør alle baseøvelsene som knebøy, utfall osv og spiser store posjoner, men når jeg i tillegg løper maraton kommer jeg aldri til å bli "stor". Har allikvel en godt trent kropp, men folk har jo ulike meninger, så du hadde vel heller likt kroppen min om jeg lot den forfalle, sluttet å trene og begynte å spise potetgull i ukedagene, hehe

×
×
 • Opprett ny...