Gå til innhold

Nicolai Hildre

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 808
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profilsvar skrevet av Nicolai Hildre

 1. Så i loggen din at du har mye erfaring med titandenmark.dk, hvordan var det med frakt og/eller moms? Og hvordan liker du lever belte du kjøpte derfra?

  1. Nicolai Hildre

   Nicolai Hildre

   En fin side. De trekker fra dansk moms på 20%. Rask levering. Beltet fungerte veldig fint, men har solgt det videre og kjøpte meg Wahlander belte istedet.

 2. Damn gurl. Har du forlatt anabrolismen til fordel for permanent katabrolisme?

 3. Hei! Jeg følger med i loggboka di (uten å være _spesielt_ aktiv på forumet), og har fått med meg at du kjøpte leverbelte fra titandenmark. Fortsatt fornøyd med det? Hvordan er det med lever i motsetning til et "vanlig" belte? Hva ble den totale kostnaden? Jeg er usikker på hvordan det blir med mva og toll, så hvis du kunne delt din erfaring hadde det vært topp! :)

 4. Hei! Jeg følger med i loggboka di (uten å være _spesielt_ aktiv på forumet), og har fått med meg at du kjøpte leverbelte fra titandenmark. Fortsatt fornøyd med det? Hvordan er det med lever i motsetning til et "vanlig" belte? Hva ble den totale kostnaden? Jeg er usikker på hvordan det blir med mva og toll, så hvis du kunne delt din erfaring hadde det vært topp! :)

  1. Nicolai Hildre

   Nicolai Hildre

   Ikke velg bankoverføring, velg dankort eller hva det står, da kan du bruke VISA-kortet ditt og den blir sendt med en gang.

  2. (Se 9 andre svar til statusoppdateringen)

 5. Hei! Jeg følger med i loggboka di (uten å være _spesielt_ aktiv på forumet), og har fått med meg at du kjøpte leverbelte fra titandenmark. Fortsatt fornøyd med det? Hvordan er det med lever i motsetning til et "vanlig" belte? Hva ble den totale kostnaden? Jeg er usikker på hvordan det blir med mva og toll, så hvis du kunne delt din erfaring hadde det vært topp! :)

  1. Nicolai Hildre

   Nicolai Hildre

   Jeg la ved en kommentar at det ville være hyggelig om beltet ble sendt som gave, men jeg tror det er vanlig prosedyre. Bare hyggelig det, spent på tilbakemeldingen! :)

  2. (Se 9 andre svar til statusoppdateringen)

 6. Hei! Jeg følger med i loggboka di (uten å være _spesielt_ aktiv på forumet), og har fått med meg at du kjøpte leverbelte fra titandenmark. Fortsatt fornøyd med det? Hvordan er det med lever i motsetning til et "vanlig" belte? Hva ble den totale kostnaden? Jeg er usikker på hvordan det blir med mva og toll, så hvis du kunne delt din erfaring hadde det vært topp! :)

  1. Nicolai Hildre

   Nicolai Hildre

   Det stemmer, det er lov å sende gaver til Norge verdt til og med 1000kr, så dette er innafor! :)

  2. (Se 9 andre svar til statusoppdateringen)

 7. Hei! Jeg følger med i loggboka di (uten å være _spesielt_ aktiv på forumet), og har fått med meg at du kjøpte leverbelte fra titandenmark. Fortsatt fornøyd med det? Hvordan er det med lever i motsetning til et "vanlig" belte? Hva ble den totale kostnaden? Jeg er usikker på hvordan det blir med mva og toll, så hvis du kunne delt din erfaring hadde det vært topp! :)

  1. Nicolai Hildre

   Nicolai Hildre

   Prisene på titandenmark kan du ta bort 25% av, som er dansk moms. Deretter er det 90kr i frakt, så beltet kommer vel på like over 500kr som er utrolig (!!) billig. 3-4 dager frakt :)

  2. (Se 9 andre svar til statusoppdateringen)

 8. Hei! Jeg følger med i loggboka di (uten å være _spesielt_ aktiv på forumet), og har fått med meg at du kjøpte leverbelte fra titandenmark. Fortsatt fornøyd med det? Hvordan er det med lever i motsetning til et "vanlig" belte? Hva ble den totale kostnaden? Jeg er usikker på hvordan det blir med mva og toll, så hvis du kunne delt din erfaring hadde det vært topp! :)

  1. Nicolai Hildre

   Nicolai Hildre

   Hei, så hyggelig! :) Jeg er storfornøyd med beltet fortsatt og kommer nok aldri til å gå tilbake til vanlig spenne. Føler at det presser bedre og jevnere enn et vanlig belte.

  2. (Se 9 andre svar til statusoppdateringen)

×
×
 • Opprett ny...