Jump to content

Knall

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

About Knall

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/20/1973
 1. Dette syns jeg høres tynt ut, (kanskje med unntak av skadeforebygging) hvordan underbygger du disse påstandene?
 2. Riktig verktøy er halve jobben, og når det kommer til å skifte hjul er åpenbart lommeboka det beste verktøyet:)
 3. Det var han som fremsatte en påstand, hvorfor skal bevisbyrden falle på meg? Forresten vil du se, dersom du leser posten hans, at han ikke skriver at "kvinner i større grad styres av følelser". Han skriver at kvinner er sinnelagsetikere og menn konsekvensetikere, og måten han forklarer hva han legger i disse begrepene oppfatter i det minste jeg som kvinnefientlig. Kvinne: Ingen tvil om at jeg kjenner igjen typen han beskriver her, men det er temmelig drøyt å skrive at dette er typisk for kvinner. Mann: Også dette er søkt, er det for eksempel ikke først og fremst menn som har skapt tollbarrierer?
 4. Påstanden hans er at kvinner er sinnelagsetikere og menn konsekrevnsetikere. Dette begrunner han vel strengt tatt ikke, han forklarer bare på usjarmerende vis hva han mener.
 5. Herregud mann du har mye på hjertet! Dårlig begrunnede generaliseringer, lite relevant til tråden, og du glemte i tillegg å ta med poenget... Du er åpenbart en sinnelagsetiker;)
 6. Nei der tar du feil, dette er anbefalinger Helsedirektoratet mener passer alle ut i fra et helseperspektiv. Det er mulig vi som trener mye har et høyere behov, det er for å få bedre utbytte av treningen. Om proteinpulver er en naturlig proteinkilde eller ikke kan muligens diskuteres, men det er ingen tvil om at du ikke får i deg en del viktige mikronæringstoffer dersom du ikke spiser kjøtt og fisk. Poenget mitt er at dersom du velger å dekke minimum 10% av proteinbehovet fra andre kilder enn pulver kan du føle deg trygg på at du følger Helsedirektoratets anbefalinger. Om du spiser 200g pulver i tillegg spiller det antageligvis ingen rolle for Helsetilsynet, selv om jeg ikke kan garantere det...
 7. Du bør kanskje ta dekning for nå tenker jeg å bedrive random synsing Helsedirektoratet anbefaler at protein skal utgjøre 10-20 % av ditt daglige energibehov. Jeg ville vel holdt meg over 10% fra naturlige kilder...
 8. Du er bra igjen på et blunk!
 9. Knebøy, markløft, gående utfall med vekt og bulgarske utfall på en trening høres mye ut. Slitne og varme muskler revner lett. Samme gjelder når du tøyer, vær spesielt forsiktig etter en hard trening. Lykke til
 10. Er noen av disse nye øvelser for deg? Høres ikke ut som en veldig alvorlig strekk, men som at problemet er like mye en overbelastning. Generelt etter strekk bør du starte å tøye fra første dag. Tøy veldig forsiktig en gang eller maks et to ganger til dagen de første to-tre dagene, etterhvert kan du ta mer i. Etter en til to uker bør du være mer progressiv og jobbe for at muskelen skal få tilbake normal bevegelighet både med tøyning og trening.
 11. Du kjører repeat og begynner på dag 1 igjen. Du tar pausedager etter behov, men meningen er å trene bortimot hver dag. I "Frekvensprosjektet" som Børge henviser til fordeles settene fra et helkroppsprogram ut over hele uken, ta utgangspunkt i det når du beregner volum. Du bytter på sett og vis en tung treningsdag med to lette. Andre ting: - Ikke til failure - Progresjon, her er det lurt å holde igjen ellers blir det fort for tungt.
 12. Etter ett års treningsavbrudd forsøkte jeg meg på noe tilsvarende ditt program. Veldig likt angående øvelser, men kun1-2 sett dag 2 og 3. Tok igjen den tapte styrken på 3-4 uker, selv om maks løftene mine ikke ekstreme, forventet jeg som førtiåring å bruke mer tid... Men så stoppet det opp gitt... Hovedproblemet for min del var at det var vanskelig å stole på hjemmesnekret opplegg når kroppens signaler ble veldig blandet. Følte vel spesielt at myorepsdagen ble i tyngste laget. Skulle gjerne sett et kommenterte eksempelprogram fra Børge. Hold oss oppdatert og lykke til!
 13. Kjekk applikasjon jeg ofte bruker, men ikke ha sett nevnt her. Link: http://www.zygotebody.com/
 14. Fettklype eller målebånd Det er vanskelig å gi gode råd uten å vite nøyaktig hva som er målet ditt. Dersom du har begynt med styrketrening høres det i grunn ut som vekten din er akkurat der den skal være. Fortsetter du treningen bare 2-3 mnd til kan du regne med å være like "fit" på 62-63 kg som du ville vært på 60 kg uten trening... Og når en først begynner å trene er det vel ikke for å trene 2-3mnd Noen generelle råd har jeg. 1. Lær deg å telle kalorier, og logg inntaket ditt for eksempel på myfitnesspal.com (gratis) 2. Lær deg å ligge i kaloribalanse, og bli i kaloribalanse noen uker 3. Spis sunnere og tren En mnd med denne oppskriften og du vil føle deg bedre, være bedre trent og ikke minst se bedre ut! I tillegg vil du underveis forstå hva som skal til om du vil ned i vekt...
×
×
 • Create New...