Gå til innhold

Kørde

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
 2. Like
 3. Like
 4. Like
 5. Like
  Kørde ga poeng til Eminator i Hva er tabu?   
  seriøst? "kondolerer så mye, men forresten burkte mannjen dop? hvor ofte?" noe sånt`? er du heilt ute å kjøre på vidda?
 6. Like
  Kørde ga poeng til HappyGoLucky i Dagens negative   
  Uansett - ikke bra! Vaksine kan kanskje komme etter nyttår...
 7. Like
  Kørde ga poeng til HappyGoLucky i Dagens negative   
  Ja, faktisk - jeg har jobbet som pleieassistent siden jeg var 15, moren min er sykepleier. jeg har selv vært med på utbrudd av MRSA på sykehus - der jeg ble kurset i smitte-regimer. Det er ganske mye styr!
  Mener ikke å være fordumsfull! Men man blir jo redd! Og det er jo veldig tydelig at dette er noe som Verdens helseorganisasjon overhode ikke har kontroll over, selv om de første bekymringsmeldingene kom i mars... Men fordi det var i Afrika. Får håpe de får litt fortgang på tingene nå da!
 8. Like
  Kørde fikk poeng fra HappyGoLucky i Dagens negative   
  Det er jo selvpåført, en stor andel av de smittede og døde i vest afrika er jo nettopp helsepersonell. Når man vet risikoen ved å ta en slik jobb, burde man ta konsekvensene å holde seg borte fra Norge. For å forhindre at norske helsepersonell også skal bli smittet.
  Denne dama burde jo også ha mer informasjon om sykdommen, hygiene etc for å beskytte seg enn en lekmann. Og nei jeg mener ikke at alle med selvpåførte helseplager burde bli nektet helsehjelp.
 9. Like
  Kørde ga poeng til HappyGoLucky i Dagens negative   
  Selvfølgelig ikke! Hun må jo få den hjelpen man kan gi. Men: Norge har ikke engang sikret seg 1 stk av den vaksinen USA eksperimenterer med... Så spørsmålet er egentlig: Har vi den kompetansen som trengs?? kanskje hun heller burde vært sendt sammen med de amerikanske legene til det Ebola-sykehuset de allerde har opprettet og der de jobber med en vaksine?
  Det hadde jo vært veldig kjedlig hvis andre pasienter i risikogrupper skulle bli syke her, på grunn av manglende kompetanse på norske sykehus og blant norske leger. Hadde det vært jeg som bar på et dødlig virus ville jeg jo ikke tatt andres liv i dragsuget... jeg ville jo heller ha vært blant andre i den samme situasjonen og i hendene på verdens fremste forskere...
 10. Like
  Kørde fikk poeng fra LeanMachine i Dagens negative   
  Det er jo selvpåført, en stor andel av de smittede og døde i vest afrika er jo nettopp helsepersonell. Når man vet risikoen ved å ta en slik jobb, burde man ta konsekvensene å holde seg borte fra Norge. For å forhindre at norske helsepersonell også skal bli smittet.
  Denne dama burde jo også ha mer informasjon om sykdommen, hygiene etc for å beskytte seg enn en lekmann. Og nei jeg mener ikke at alle med selvpåførte helseplager burde bli nektet helsehjelp.
 11. Like
  Kørde fikk poeng fra SamGold i Langvarig forkjølelse/influensa. :( Noen tips? :(   
  Det var det første som falt meg inn, siden du har hatt det så lenge. Kan være en sterk forkjølelse eller svak influensa som har gått over i lungebetennelse. Som hun baben fra Bærum skriver kan det være mykoplasma-lungebetennelse. Du kan lese mer om det her: http://nhi.no/foreldre-og-barn/ungdom/sykdommer/mykoplasma-lungebetennelse-2144.html
 12. Like
  Kørde fikk poeng fra anlaha i Langvarig forkjølelse/influensa. :( Noen tips? :(   
  Kan være du har en lungebetennelse. Følg mor sitt råd og ta en tur til legen:)
 13. Like
  Kørde fikk poeng fra SamGold i Langvarig forkjølelse/influensa. :( Noen tips? :(   
  Kan være du har en lungebetennelse. Følg mor sitt råd og ta en tur til legen:)
 14. Like
  Kørde ga poeng til SlayerDad i Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  Gå inn på lenken. Se på den mannlige versjonen av utfall først. Så klikk på fanen "female" for å se hvordan kvinner skal gjøre øvelsen. HA PÅ LYD!

  http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-lunges
 15. Like
 16. Like
 17. Like
  Kørde ga poeng til Ove_68 i Anbefalingstråd - Tv serier   
  De beste

  Sons of Anarchy, Battlestar Galactica, Walking Dead, Hell on Wheels, Game of Thrones.
 18. Like
  Kørde fikk poeng fra LeanMachine i Bli bedre i draøvelser   
  Det blir jo noe av det Raptorial prater om, å dra med albuene, poenget er jo å få bedre kontakt med muskelen. Du kan jo prøve å ta øvelsene først på programmet, for å se om du får fremgang av det. En annen mulighet er å sette opp en pyramide der du øker litt for hver gang. Denne feks: http://functionalstrengthlab.com/workout-calculators/bench-pyramid-calculator

  Den siste muligheten kan være å la disse øvelsene ligge og heller fokusere på pullups/chins pluss hantelroing, når du har hatt økning i de øvelsene kan du prøve sittende kabelroing, nedtrekk foran med smalt grep etc.
 19. Like
  Kørde ga poeng til Exposure i Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  617834941641384
 20. Like
  Kørde ga poeng til I16 i Politihøgskolen opptak 2014   
  Motivasjonen min er todelt. På den ene siden blir jeg politi for å kunne gjøre en svært viktig og nyttig jobb i samfunnet, for å kunne hjelpe andre mennesker og for å skape trygghet. På den andre siden gjør jeg det for å få en spennende og variert jobb.
 21. Like
 22. Like
  Kørde ga poeng til 02-snapper i Kjerringråd   
  Kaffesøl på hvit skjorte ... du kan bare glemme å få skjorta hvit igjen, men istedenfor å hive den kan du heller endre farge på den: KAFFEFARGA!

  Gjorde nemlig dette med pappas skjorte, hans favorittskjorte ) Drakk kaffe mens jeg bretta klær, og ja, måtte jo bare søle. Så da la jeg skorta i vasken, laget enda mer kaffe og helte over. Lot den ligge i kaffe i en god time før jeg vaska den på nytt. Så nå har pappa en kaffefarga skjorte som han elsker, men ikke kan huske hvor han har kjøpt :-D
 23. Like
  Kørde fikk poeng fra Stephanie F i Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Singel i 2år og noen mnd, og det forholdet var helt bortkastet. For min egen del er jeg singel pga at jeg bor i en liten by, med lite utvalg, samt at jeg ikke har det største nettverket. Ikke glad i å gå på byen eller drikke meg full heller, da forblir man på sidelinjen.
 24. Like
  Kørde ga poeng til Eplet i Dokumentar på NRK   
  Anbefales. En dokumentar som handler om fire personer med ulike kropper, to tynne og to veltrente. Får innblikk i at trening ikke betyr alt i verden, samt at hardt arbeid fører til resultater. I dagens verden med enormt kroppsfokus er det viktig å ta vare på familie også, hvor man ser at kanskje det betyr mer enn å få i seg mer mat for å vokse. Denne dokumentaren gir en god pekepinn på det.

  Det betyr ikke at trening er usunt, men et usunt forhold til trening, hvor den etter hvert tar all tid og er det eneste du tenker på, kan på sikt være skadelig. Det viser også dokumentaren, hvor de to veltrente karene har fått ødelagt forhold pga. all treningen.

  http://tv.nrk.no/program/koid25000512/eg-hatar-kroppen-min
 25. Like
  Kørde ga poeng til Sondre Aalbotsjord i Nok en knebøy-sjekk   
  Anbefaler ikke knebøy til boks for å få innlært teknikken i bøy. Av erfaring så har jeg sett at det gjør mer skade enn godt når man bruker det for å komme dypt nok da en god del etterhvert vil gå veldig langt ned for de venter på at stumpen skal treffe boksen. Men som Indiska sier, du kan ha noen treninger med boks men ikke la boksbøy være hovedøvelsen.

  -Få frem albuene, det vil gjøre at du holder øvre del av ryggen stram og stabil under løftet.
  -TØY,TØY,TØY! Søk opp div. videoer av Kelly Starrett rundt tøying, spesielt hoftene. Hvis du er alt for stram i hoftene for å gjøre en ordentlig bøy så vil kroppen kompensere med å belaste andre deler av kroppen, som f.eks. knærne som du ikke vil skal skje.Det er bedre å være jævla mjuk enn å være jævla stiv(no pun intended). Tror det har noe med at du har veldig stramme hofter som gjør at det blir en bitteliten good morning på veien opp.
  -Stram rumpa og magen før du går ned, fokuser på å presse ut knærne.
  Jeg personlig elsker øvelsen på 1:50 på video nr.3

×
×
 • Opprett ny...