Gå til innhold

Kørde

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kørde

  Hva er tabu?

  Hva blir konklusjonen?
 2. Kørde

  Hva er tabu?

  ja, , det er jo greia her. Kan jeg stille det spørsmålet, om det er passende? Når er det passende? Hvem har rett til å vite noe, jeg burde holde kjeft?
 3. Kørde

  Dagens negative

  Inkubasjonstiden er 2-21 dager. Smittefaren øker utover sykdomsbilde, så om en sykepleier/lege på ebola-isolatet har familie og/eller flere jobber, er jo smittefaren der. Alle som jobber på isolatet kan jo ikke isolere seg. Leger uten grenser har flere ganger sagt at penger ikke er problemet, men kvalifisert personell som kan jobbe for de. Så utstyret deres i vest afrika burde jo være det beste som kan kjøpes for penger.
 4. Kørde

  Dagens negative

  Det er jo selvpåført, en stor andel av de smittede og døde i vest afrika er jo nettopp helsepersonell. Når man vet risikoen ved å ta en slik jobb, burde man ta konsekvensene å holde seg borte fra Norge. For å forhindre at norske helsepersonell også skal bli smittet. Denne dama burde jo også ha mer informasjon om sykdommen, hygiene etc for å beskytte seg enn en lekmann. Og nei jeg mener ikke at alle med selvpåførte helseplager burde bli nektet helsehjelp.
 5. Det var det første som falt meg inn, siden du har hatt det så lenge. Kan være en sterk forkjølelse eller svak influensa som har gått over i lungebetennelse. Som hun baben fra Bærum skriver kan det være mykoplasma-lungebetennelse. Du kan lese mer om det her: http://nhi.no/foreldre-og-barn/ungdom/sykdommer/mykoplasma-lungebetennelse-2144.html
 6. Kan være du har en lungebetennelse. Følg mor sitt råd og ta en tur til legen:)
 7. "well, since you won't meet me, please pleasure me with at least one picture of you nude body. Please,"
 8. nei, bare en tinder-kontakt, hu var sånn der overbegeistra-usa-ish(normalt?). Det var liksom noe litt _for_ begeistret, burde kanskje ha fuq
 9. ikke søkt her på forumet, men er prostituerte flyvertinner en greie? De er jo underbetalt, når de feks kommer fra et land som USA.
 10. Siste sett er Blacksails og Shameless, samt Chosen på Tv2 Sumo
 11. Sikkert vært tatt opp før, men finnes det kylling som ikke er fylt opp med vann på dagligvarebutikk i Norge eller Sverige?
 12. Det blir jo noe av det Raptorial prater om, å dra med albuene, poenget er jo å få bedre kontakt med muskelen. Du kan jo prøve å ta øvelsene først på programmet, for å se om du får fremgang av det. En annen mulighet er å sette opp en pyramide der du øker litt for hver gang. Denne feks: http://functionalstrengthlab.com/workout-calculators/bench-pyramid-calculator Den siste muligheten kan være å la disse øvelsene ligge og heller fokusere på pullups/chins pluss hantelroing, når du har hatt økning i de øvelsene kan du prøve sittende kabelroing, nedtrekk foran med smalt grep etc.
×
×
 • Opprett ny...