Jump to content

millea

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by millea

  1. Første uke unnagjort for min del. Var flink 4 av 7 dager, og er fortsatt veldig stillesittende etter en operasjon for under 2 uker siden. så det er forbedringspotensiale ennå! Neste uke håper jeg at jeg endelig kan begynne å trene igjen også. Håper det går bra med dere andre!
  2. Milleas veietråd Startvekt (24/2): 84,9 Uke 2 (3/3): 84,2
  3. Jeg skjønner godt at du blir deppa av sånne kommentarer som dette fra familie og venner... det er både unødvendig og vondt, og kan like gjerne gjøre det vanskeligere for deg å nå målene dine som det motsatte. Jeg må innrømme at jeg nok ikke hadde klart å tie still om det, men om du ikke vil kommunisere det til dem på den ene eller andre måten, så forsøk å heve deg over det, og fokuser på det som tross alt er det viktigste her: Deg selv! Jobb med å endre vaner, ett skritt av gangen, finn aktiviteter du trives med, sett deg mål som du kan jobbe mot (og som kanskje ikke bare har med vekt å gjøre). Husk at dersom du ikke gir opp, så vil du nå målene dine! Og du vet sikkert selv også at du ikke egentlig er så stor, men akkurat det sitter mest i hodet! Fortell deg selv at du er bra som du er, selv om du har planer om å bli enda bedre! Jeg føler meg faktisk mindre nå med mine 84 kg fordelt på 164 cm enn da jeg var 20-25 kg mindre, men har ikke gitt opp å bli en enda bedre versjon av meg selv for det! Stå på! Du kommer til å klare dette!
  4. Jeg vil også gjerne være med. Jente, 164 cm/84,9 kg. Gikk ned 13 kg i fjor, men gikk opp halvparten igjen etter en litt tøff høst. Har begynt igjen i dag, selv om jeg akkurat nå er helt immobil etter en operasjon, men håper jeg kommer så smått i gang med trening snart (selv om jeg trener lite styrke, og heller ikke tror jeg skal fokusere på det i første omgang nå heller)! Ønsker også å gå ned 20 kg. Første mål er egentlig -10 kg til 15. mai, men vi får se hvordan det går med de 10 siste også...
×
×
  • Create New...