Gå til innhold

Superfat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Superfat

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 18. sep. 1996
 1. Hei, jeg lurte på om proteinpulver kan gjøre at en blir feit dersom en enten slutter med proteinpulveret men fortsetter å trene? Jeg er en gutt på 20 år som veier 95 kg, jeg er ca. 180 cm .Jeg vurderer å begynne på Whey for å bygge muskler og samtidig gå ned i vekt.
 2. http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10146530 Hvor mange timer i døgnet sover du? Selv sover jeg ca. 5-6 timer hver dag unntatt helger
 3. Ca. 177 cm høy, og veier foreløpig 81.3 kg. Målet er å gå ned i fettprosent, og øke muskelmasse.
 4. 'NO PAIN! 'NO GAIN!

 5. Superfat

  Dagens Glade

  Jeg innså idag at jeg har trent bra i fire uker, og har gått ned 5.7 Kg på 4 uker :)
 6. Tusen takk XtrM, og ikke minst alle andre som har støttet meg og kommet med innspill! Jeg har byttet ut kneippbrød med et mye grovere brød, og spiser ofte mat med magert kjøtt. Jeg har fått kontroll på mine matvaner, og trening har blitt en vane. Trener som regel hver annenhver dag, og følger styrkeprogrammet for nybegynnere som fitnessbloggen la ut. Lurer på om jeg hadde klart å komme så langt hvis jeg ikke hadde oppdaget fitnessbloggen.no og deres fantastiske medlemmer! :)
 7. Tusen takk alle sammen, dette har betydd skikkelig mye for meg. I løpet av de siste 3 ukene, har jeg endret kostholdet mitt mye, og jeg har trent nesten hver annen dag frem til idag. Og takket være det kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har gått ned 4,6 Kg i løpet av disse ukene, men jeg har fremdeles en lang vei å gå!
 8. Woow folkens, tusen takk for så mange innspill, jeg skal fikse på vanene mine. Skal dra ut å jogge nå! Tusen takk for støtten, dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg :)
 9. det verste er at selv om at jeg vet at det er riktig, så vinner alltid denne "stemmen" i hodet mitt, og jeg ender opp med å ikke dra ut alikvel.. ;(
 10. Ja, men jeg hver eneste gang jeg tenker på at jeg skal ut, så får jeg en følelse inni meg av at jeg ikke "orker" å gå ut..
 11. Spiser kneippbrød fra kiwi, med ost på.. noen ganger så har jeg også agurk med, eller bare egge omelett. Men som regel er det bare brød + ost. Synes det er vansklig å holde motivasjonen oppe, man blir distrahert når finner ut at man skal ha prøve i et fag på skolen, og da leser jeg til prøven, og da vil jeg ikke gå på trening.. jeg har prøver nesten hver uke fremover til sommerferien. Jeg har ogsåt lagt merke til at det er vansklig å følge med, og huske ting som læreren går gjennom enn før, jeg har også blitt mer slapp og lat.. Det er veldig vansklig for meg å komme meg ut til treningsstudioet
 12. hei Jeg skjønner, men jeg har et problem som er at jeg ikke lenger finner klær som passer meg. jeg sliter med å lage stil og det er ikke lett å finne 2XL og oppover En vanlig dag for meg er skole fra 8 til 4. Jeg spiser 4 brødskiver til frokost, 4 til lunsj, det hender jeg spiser kebab etter skolen, hmm kommer hjem på kvelden og spiser mammas mat "2 porsjoner", uff det bestee jeg vet! Men uansett så avslutter jeg kvelden med å ligge i senga med PC, eller sitte resten av kvelden på skrivebord og gjøre lekser!. Dette er 5 av 7 dager i uken. jeg mener jeg ikke har nok energi til å trene
 13. Heisann, jeg er en gutt på 17 år, jeg veier 87 kg og er ca 177 cm høy. jeg er ganske feit, og har en stor mage. Jeg har vært bevisst på at jeg må ned i vekt, men har alltid mislyktes når jeg har prøvd. Dette har tærer på selvtilliten min, og jeg føler at jeg har blitt veldig slapp i det siste. Men jeg vil ikke gi opp, jeg skal prøve, jeg må prøve.. Derfor spør om noen kunne være så snille og hjelpe meg med noen tips om hvordan jeg skal sette opp treningen min, og hva jeg må spise.. Ser fram til å lese deres svar.. takk på forhånd!
×
×
 • Opprett ny...