Gå til innhold

Becksn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Becksn

 1. Sete på benken står fast, men har fungert bra til benkpress uansett.

  Går fint å dele opp noe.

  Benk 500,-

  Bareskiver og stenger med eller uten stativ 3000,-

  Beklager sent svar!

  Hvis du fortsatt har benken, så vil jeg gjerne kjøpe den. Skal til Drammen på lørdag, men vet ikke helt når enda.. Passer det evt. den dagen?

  Kunne også tenkt med de to hantelstangene + noen av vektskivene (2 x 1,25kg, 2 x 2,5 kg, og muligens de to på 20 kg). Hva skal du evt. ha for det? Hvis du er villig til å begynne å dele opp vektskivene da....:)

 2. Ok, dette er hva jeg har:

  Weider Pro 150 tc benk

  [ATTACH]161746[/ATTACH]

  Gummierte vektskiver. 2 x 20, 2 x 15, 2 x 10, 4 x 5, 4 x 2,5 og 4 x 1,25 kg

  2 stk hantel stenger, 1 stk, lang stang.

  Dette stativet, men i en utgave med små sikkerhetsstoppere i tillegg.

  art-3035-1221053807000349_2.jpg

  Også et stk. stativ for vekskivene av denne typen:

  art-3074-375000349_2.jpg

  Strikk finner jeg ikke.

  Ca nypris:

  Skivene og 2 meter stangen 3500,-

  Hantelstenger, 4 x 5, 4 x 2,5, 4 x 1,25 kg skiver 1250,-.

  Benk 990,-

  Knebøystativ 2300,-

  Skivestativ 698,-

  Jeg tenkte meg 4000,-?

  Selger du det kun som en "pakke" eller er du villig til å dele opp? Jeg har f.eks. ikke plass til skivestativet. Og jeg er i utgangspunktet på utkikk etter en litt annen variant av knebøyracket. Jeg ønsker bl.a. å ha mulighet for å sette på sikring.

  Er det justeringsmuligheter på setet på benken?

  Skjønner hvis du vil selges alt samlet altså! :)

 3. Jeg har hva du trenger. Enkelt stativ, Powerline fra Mobech, som egner seg for benk og bøy, enkel benk med justerbar vinkel, Weider Pro 150 tc, stenger og gummierte vektskiver fra Mobech(25mm, ikke olympisk) 2 x 20, 2 x 15, 2 x 10, 4 x 5, og 4 x 2,5 kg mener jeg. Har også en pull-up revolution justerbar strikk. Mulig jeg også har stenger for hantler med løse skiver.

  Har også stativ for vekskivene som følger med.

  Har funnet det frem for å legge det på finn.no, men ting tar tid. Er det interessant skal jeg komme opp med god pris tror jeg.

  Takk for svar!

  Er veldig interessert i å se bilder når det er klart, og hva en evt. pakkepris vil være. Så langt har jeg funnet ut at alt jeg trenger koster 5700 kr nytt på Sportsmaster. Da brukes de samme vektskivene på både vektstanga og hantlene (mao ikke olympisk stang). Da er det vektskiver på tilsammen 90 kg og såpass må jeg ha.

 4. Jepp - jeg har det siste halvåret hatt like mange styrkefrie dager som jeg har fingre på en hånd :D

  Dersom en har hviledag 4dager i uken og spiser vedlikehold+ på treningsdager slik at ukentotalen blir underskudd så vil en jo ikke bygge, så dette må jo tas i betraktning..

  Det du klarer å ha kontinuitet i lengst er det som gir best resultater - science approve..

  Har du ikke fått resultater med det du gjør nå sier det seg selv at det du gjør må endres, men om det er maten, treningen eller "livsstilen" som feller deg kan jeg umulig svare på

  Såpass ja :)

  Utfordringen er vel at jeg må finne ut hva jeg vil; bli kvitt magefettet eller bygge muskler. I beste fall bli kvitt magefettet og samtidig beholde de musklene jeg har jobbet så hardt for. Får vel lese meg litt opp på ulike dietter og se hvilke som gir best resultat ifht å miste minst mulig muskler. Har ikke lyst til å bli lita og spinkel slik jeg var før. :dry:

 5. Det er det totale inntaket og hvordan en stimulerer kroppen over tid som gir utslag - selv har jeg psmf på dager jeg ikke trener

  Klarer du fortsatt å bygge muskler når du har psmf på hviledager?

  Jeg er litt usikker hvordan jeg skal gjøre det fremover.. Er så lei av denne magen min (2 år etter en tvillinggraviditet og fortsatt ikke kvitt den), men vil samtidig bygge mest mulig muskler.. Tenker at det smarteste vil være å ligge i et jevnt kalorioverskudd nå (evt. med et nivå av kalorier som tilsvarer vedlikehold på hviledager) og heller satse på noen uker med diett (muligens psmf) før sommeren. Det er kanskje dette som vil la meg sitte igjen med mest muskler til slutt?

  Jeg har virkelig ikke så mye kunnskap når det kommer til dette, men har begynt å få en nogenlunde grei kontroll på hvor mange kalorier jeg inntar (og selvfølgelig hvor mye av dette som er protein/fett/karbs).

 6. Ønsker å bygge muskler og samtidig bli kvitt litt av fettet på magen. Sikkert ikke en ukjent problemstilling.. :p Noen som har gode erfaringer med å ligge i et kalorioverskudd på treningsdager og kaloriunderskudd på hviledager? Og hvor mye vil et evt. kaloriunderskudd på hviledagene kunne gå ut over økningen i muskelvekst? Planlegger å ligge ca 200kcal under energiforbruket på hviledager.

 7. OBS: Det er helt drøyt stivt og det tar ganske lang brukstid før slike belter blir "håndterbare". Bare så du er klar over det.

  Fikk det i posten igår, var veldig stivt ja! Men etter å ha bøyd og trampet (!!) litt på det har det myknet en del allerede, så det lover godt. Det gjorde hvertfall jobben under dagens økt med knebøy, så jeg er fornøyd. Men gleder meg til det mykner enda mer ja.

 8. Mobech har en del belter i forskjellige str med ordentlig spenner. Vet ikke hvor lite du er ute etter, men denne f.eks er str XS til liv vidde 51 - 74 cm:

  http://www.mobech.no/treningstilbehor/belter/dobbelt-vektlofterbelte-xs.html

  Er ihvertfall fornøyd med mitt belte fra Mobech :)

  Takk for tips! Dette likte jeg.:) Men vet du hvor bredt det er? Det står ingenting om det på nettsiden nemlig..

  Takk for tips til dere andre også. Likte veldig godt det fra Titan Denmark, men det er mulig det blir akkurat litt i største laget for meg.

 9. Hei!

  Noen som har anbefalinger å komme med til gode belter for damer til bruk ved knebøy og markløft? Finner omtrent ingen belter i så liten størrelse som jeg trenger uten borrelås. Vil helst ha med ordentlig spenne og god bredde (10 cm er vel det som anbefales til bøy og mark eller tar jeg helt feil?)

  Er det evt. noen som har noen belter med borrelås som de vil anbefale? Ser for meg at det fort kan løsne midt i løftet..

  :)

×
×
 • Opprett ny...