Gå til innhold

Becksn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Becksn

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 16. aug. 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da vil jeg gjerne kjøpe benken, kofferten og strikket hvis du finner det. Sender deg pm!
 2. TEW: Og hvor mye skal du ha for det pull-up revolution justerbare strikket?
 3. Beklager sent svar! Hvis du fortsatt har benken, så vil jeg gjerne kjøpe den. Skal til Drammen på lørdag, men vet ikke helt når enda.. Passer det evt. den dagen? Kunne også tenkt med de to hantelstangene + noen av vektskivene (2 x 1,25kg, 2 x 2,5 kg, og muligens de to på 20 kg). Hva skal du evt. ha for det? Hvis du er villig til å begynne å dele opp vektskivene da....
 4. Selger du det kun som en "pakke" eller er du villig til å dele opp? Jeg har f.eks. ikke plass til skivestativet. Og jeg er i utgangspunktet på utkikk etter en litt annen variant av knebøyracket. Jeg ønsker bl.a. å ha mulighet for å sette på sikring. Er det justeringsmuligheter på setet på benken? Skjønner hvis du vil selges alt samlet altså!
 5. Takk for svar! Er veldig interessert i å se bilder når det er klart, og hva en evt. pakkepris vil være. Så langt har jeg funnet ut at alt jeg trenger koster 5700 kr nytt på Sportsmaster. Da brukes de samme vektskivene på både vektstanga og hantlene (mao ikke olympisk stang). Da er det vektskiver på tilsammen 90 kg og såpass må jeg ha.
 6. Ønsker å kjøpe: - Vekstang (til bøy, mark og benk) - Vektskiver - Hantler og vekter - Treningsbenk - Gummistrikk - Stang til pull-ups/chins (doorgym) Kan hente på strekningen Oslo-Drammen. Alt av interesse!!
 7. Såpass ja Utfordringen er vel at jeg må finne ut hva jeg vil; bli kvitt magefettet eller bygge muskler. I beste fall bli kvitt magefettet og samtidig beholde de musklene jeg har jobbet så hardt for. Får vel lese meg litt opp på ulike dietter og se hvilke som gir best resultat ifht å miste minst mulig muskler. Har ikke lyst til å bli lita og spinkel slik jeg var før.
 8. Klarer du fortsatt å bygge muskler når du har psmf på hviledager? Jeg er litt usikker hvordan jeg skal gjøre det fremover.. Er så lei av denne magen min (2 år etter en tvillinggraviditet og fortsatt ikke kvitt den), men vil samtidig bygge mest mulig muskler.. Tenker at det smarteste vil være å ligge i et jevnt kalorioverskudd nå (evt. med et nivå av kalorier som tilsvarer vedlikehold på hviledager) og heller satse på noen uker med diett (muligens psmf) før sommeren. Det er kanskje dette som vil la meg sitte igjen med mest muskler til slutt? Jeg har virkelig ikke så mye kunnskap når
 9. Ønsker å bygge muskler og samtidig bli kvitt litt av fettet på magen. Sikkert ikke en ukjent problemstilling.. Noen som har gode erfaringer med å ligge i et kalorioverskudd på treningsdager og kaloriunderskudd på hviledager? Og hvor mye vil et evt. kaloriunderskudd på hviledagene kunne gå ut over økningen i muskelvekst? Planlegger å ligge ca 200kcal under energiforbruket på hviledager.
 10. Fikk det i posten igår, var veldig stivt ja! Men etter å ha bøyd og trampet (!!) litt på det har det myknet en del allerede, så det lover godt. Det gjorde hvertfall jobben under dagens økt med knebøy, så jeg er fornøyd. Men gleder meg til det mykner enda mer ja.
 11. For min egen del så kjenner jeg under utførelsen av knebøy at det nå begynner å bli såpass tungt at det vil være fordelaktig med belte for å stabilisere korsryggen.
 12. Takk for tips! Dette likte jeg. Men vet du hvor bredt det er? Det står ingenting om det på nettsiden nemlig.. Takk for tips til dere andre også. Likte veldig godt det fra Titan Denmark, men det er mulig det blir akkurat litt i største laget for meg.
×
×
 • Opprett ny...