Gå til innhold

jenta97

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jenta97

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 16. mai 1997
 1. Som overskriften sier, hva er dere midje, hofte og brystmål, i tillegg til vekt/høyde. Er dere komfortable med det, så gjerne legg ut bilde.
 2. Hei Er det noen jenter i alderen 18-25år her inne som har gått ned fra ca 80kg til 60kg? Kan dere fortelle litt om hvordan dere gjorde det mtp. trening og kosthold? Drakk dere noe alkohol og/eller spiste godteri i denne perioden? Hvor lang tid brukte dere? Holder dere den vekta? Jeg vurderer å kombinere bodypump med løpetimer tre ganger i uken, samt spise sunt. Til fest tenkte jeg at et par Grevens Cider uten sukker er OK..godteri trenger jeg nok ikke Legg gjerne med før og etterbilder
 3. Hei! Jeg har veldig lyst å begynne med tung styrke, men er helt blank innen området. Har brukt tida på mølla tidligere. Jeg vil jo miste en del fett, men beholde litt vekt. Å gå ned 5-10kg ville vært OK. Er nå 170cm og 70kg, ganske utrent. Greia er at jeg ikke har råd til personlig trener (aka få skikkelig veiledning), eller treningspartner her.. Er det noen bøker, eller noe annet, som kan hjelpe meg i gang? Dette gjelder treningsplan, teknikk og diet.
 4. Bare for å sjekke evt. forandringer på vekta:)
 5. Noe jeg alltid har strevd med er å vite hva jeg bør spise dagen før veiing, og hvordan jeg burde trene for å ikke samle opp vannvekt.. Bør man satse på lite karbohydrater og kondisjonstrening? Og ta kveldsmaten litt tidligere enn vanlig?
 6. Har bare prøvd å ha double 0 blåbær i så langt, men skal å handle igjen senere i dag igjen. Hadde vært supert om dere har noen gode smaker jeg burde prøve ut på lager? Lurer også på ca hvor mye fun light saft jeg skal ha i en halv boks med cc? Takk for alle svar:)
 7. Få vite andres mål, få høre hvordan andres form er. Jeg finner det iallefall motiverende å få høre andres historier.
 8. La oss motivere hverandre! Jeg er: Høyde: 170cm Vekt: 70kg Fett%: Ukjent Cm-mål; -Midje: 75cm -Hofter: 94cm Mitt endelige mål: Miste noen kg, strammere kropp, mindre fett, rett og slett å føle meg vel! Hva med deg?
 9. Og hvilket pulver bruker dere? Er ute etter en god sjokoladesmak:love: Må være oppskrift på minst 50g havregryn..
 10. Er den jeg siterte fra, hehe. Satser på den jeg da:) Takk for hjelpa!
 11. Og er beinpress, benkpress med manualer, sittende roing, arnoldpress, nedtrekk foran, ez-bar curlz, nedpress og plante en grei styrkeøkt?
 12. Og går det fint med moderate mengder usunn mat på f.eks lørdag; uten at det ødelegger helt?
 13. Og funker to knekkebrød+ei frukt til snack? Er veldig glad i frukt:rolleyes:
 14. Har du noen andre forslag til CC? Er det værste jeg vet..har ikke prøvd å blande med yoghurt da, smaker det annerledes?
×
×
 • Opprett ny...