Gå til innhold

Texan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Texan

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 11. des. 1970

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.instagram.com/AmyKippernes
 1. Utrolig imponerende og inspirerende! Stå på…..jeg kommer etter ;-) hehehe….
 2. Veldig positiv å lese dette! Imponerende fremgang også! Skjønner godt du er stolt! Takk for at du tok tid å svare! ;-)
 3. Yeah….ordentlig caveman spising….. Whatever floats your boat…..men skal ikke krangle med deg at gris kjøtt er nam nam…bare vil aller helst ikke spise noe jeg kunne kikke i øyene og snakke til….(selv om den bare grynte tilbake…) :happy:
 4. Elsker alt den mat du lagt ut her, men ærlig talt…vil aller helst ikke ser ansikt til det jeg spiser….blir bare feil…..søt lille grisen alt dekket i BBQ saus….
 5. Jeg bare tulle om rumpene, men fant ikke tråd igjen for å si det at jeg tulle til du kommentert dette ;-) hehehehehe…..
 6. D er omtrent hva jeg mente også- men du skriver bedre norsk enn meg også kan du bruk rosmarin og hvitløk krydder i tillegg til salt og pepper- blir kjempe godt sammen smak ;-)
 7. DAMN!!!! Go Grandma Go!!!! LOVE IT!!!!! Oi, takk for motiverende post! :happy: She rocks!!!!!!!!!!!
 8. Oi! For et hyggelig nyhet det var! Liker dette! Har faktisk hørt det samme angående styrke trening og osteoporose…bare en av de mange fordel med styrke trening
 9. Damn….y´all rock!!! I want guns too!!!!!!!! Imponerende alle sammen!!!! Nå må vi ha en ny kropps del tråd….stor tå var foreslått men jeg sier: RUMPE:happy: …..show me a little ass people….hahahahahahahaha…..:joyful:
 10. Ahhhhhhh…..yeah…..sant det Kult- 45 her kommer jeg :joyful:
 11. 43 honey…..43!!!!! Men ja….liker tanken din
 12. Motiverende å høre Krachtpatser Takk!! Har som mål å være i den best form av mitt liv innen jeg er 50…har 7år å kom i mål…men vil ikke klage om jeg kommer i mål tidligere
 13. Fikk en sånn mage hjul- sånn som du ruller ut og inn med for å styrke mage. Prøvde den her hjemme på parkett gulv og fy som det knekket i knærene mine når jeg rulle ut….sønnen min på 15 prøvde det også og jeg hørt ikke et eneste knakk med han…hahahahaha….har lyst å øve meg på den øvelse, men vil ikke høre den lyden….hahahahaha….på med headsets tro jeg og LOUD MUSIC ;-) hahahahaha:D
 14. Nei, trenger ikke å trene annerledes, men huff, vanskelig å si det på Norsk- tenker bare er det noe som mann må tenke på med hensyn til alder…..but I hear ya…blodslit og blodslit og riktig kosthold…bra råd for alle alder.
 15. For dere som er over 40- hva er utfordring med å komme i topp form når mann er over den magisk alder? Hvordan må du trene annerledes enn de som er yngre? Tips og råd til å kom i topp form over 40 mottas med en bamse klem ;-) (cyber versjon)
×
×
 • Opprett ny...