Gå til innhold

Apothic

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ser bra, men husk at PPL er mer rettet mot økt muskelvolum, ikke styrke. Det jeg har kjørt i over 2 år er PPL-rest-PPL-rest-PPL-rest etc etc og har fungert bra, det er ikke for my volum det du har hvis du spiser riktig og får nok søvn, bare husk å ta en deload uke sånn hver 8-12 uke eller før hvis du kjenner at kroppen trenger det. Ser du kjører markløft og knebøy dagen etter, prøv det gjere men for min del er det veldig ukomfortabelt hvertfall.
 2. Vil ikke gi deg noen effekt i det hele tatt.
 3. Nå skrev jeg "populære idretter", tenker da ikke ski, gidder ikke spekulere der. Uansett, hva hadde det hatt med saken om at jeg hadde sett Marit Bjørgen trene???? Lol, bytt ut den setningen med Alberto Contador istedenfor, å se hvor latterlig den setningen din blir. Samme hvor hardt å bra de trener, så har jo det ingenting med saken å gjøre, for å være best blant dopere, så må du dope deg selv. Middels talent og dop vil alltid slå stort talent uten dop, samme hvor hardt man trener. Nordmenn har alltid vært naive, noe som kanskje har sammenheng med at Norge generelt er veldig antid
 4. Folk er utrolige naive når det kommer til doping i idrett. ALLE som vinner en populær idrett som er styrke/utholdenhets relatert i f eks OL er DOPET, du er et nek om du tror noe annet. De som vinner er de som kommer gjennom testene uten å gi utslag. Det vil alltid være noen som bruker prestasjonsfremmede midler, å på de høye nivåene er det ikke mulig å slå noen som bruker det hvis du selv er rein. Det skal ikke mye til for å gå gjennom de testene hvis du vet hva du gjør uten at det gir utslag. Så til han fyren i artikkelen. Det er ikke rart ungdommer begynner med doping når de
 5. Nei, men 1.3 DMAA (dette er KRAFTIGE saker) var ment å brukes som en stimulant under styrke relatert trening. Når du kjører harde intervaller stresses hjertet ditt allerede. Har du en udiagnosert hjertefeil du ikke vet om å bruker en så kraftig stimulant, så kan det gå til dundas..... det ene rapportete dødsfallet var en/ei (husker ikke) som hadde brukt jack3d orginal.... for et MARATON....... Så kan man jo argumentere hvor "farlig" det er med en fornuftig dose og ikke alt for mange ganger.... Den eneste grunnen til at det ble ulovlig var vel kun fordi det hadde en relativt lik kjemisk str
 6. Du er jo en av grunnene til at vi ikke kan ha fine ting.... 1.3 DMAA skal ALDRI brukes under kondisjonstrening.
 7. Veldig interessert i å se kilder på dette. For å få stort metabolsk stress så er jo failure helt nødvendig.
 8. Ikke vær veldig kritisk til Norge sine latterlige grenseverdier. Maks lovlig D3 dosering i Norge er vel ca 800IU (correct me if I'm wrong). Noe som sier sitt.
 9. Nå snakket jeg om GMO generelt. Sa jeg noe om at produsentene var de som hadde "bevist det"?, nei. Så klart ikke all GMO er bra, men ikke ta ALT under en kam. http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_rice et veldig godt eksempel hvor GMO er positivt.
 10. Det virker som nå for tiden så er alle redd for alt som er syntetisk/GMO, whatever. Det er ikke slik. Så klart, KAN du få i deg nok utenom, så er jo det best. Jeg har tatt blodprøver før jeg tok vitamin D og etter, og etter jeg tok 5000 hver dag i vinter har jeg fått mye bedre nivåer. Det sies at det skal hjelpe på energinivåer etc etc, men kan ikke si jeg har merket dette. Det blir jo litt som med omega 3, man merker ikke fysisk (ikke jeg hvertfall) at det gjør noe, men du vet at det gjør noe.
 11. 5000 IU hver dag i mørketiden. Ville kjøpt eget D3 tilskudd (fra englands f eks).
 12. biceps med rett stang dreper håndleddet. Beste er med frivekter, ikke stående brobicepscurl, men sittende med armene ut til siden. Denne kan gjøres i vanlig variant eller hammer curls. Her får du full strekk på hele bicepsen.
 13. Jo, bedre en "bøysko", bøysko gjør at du lener deg framover, det fikser ikke roten til problemet, som er at du har for stram muskulatur, hvis du må lene deg framover for å komme dypt nok. Converse sko blir akkurat som å stå barbent, bare at de hjelper å stabilisere ankelen, og de kan bli brukt uavhengig om du overpronerer etc bare ved a legge inn en inleggssåle.
 14. Helt latterlig at det skal være så vanskelig å få TRT behandling hvis man trenger det. Har full forståelse hvorfor mange velger å gjøre dette på egenhånd uten å gå gjennom lege, når kunnskapsnivået hos leger på dette emnet er så dårlig.
 15. fra hvem da? utrente personer?
×
×
 • Opprett ny...