Gå til innhold

Pterolipsyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Benken min er flaut svak og jeg begynner innse at jeg kjører for lite mengde når jeg leser dette. Jeg kjører vanligvis tre ganger i uka og da ofte bare tre arbeidssett. Fikk lyst til å legge inn en liten benkøkt på bøydager og slikt, kan vel ikke skade.
 2. Nei og nei, håper det gikk bra med Bo.
 3. Synes alltid jeg kommer tilbake svak etter pauser så når jeg føler meg sliten tar jeg heller nedstrippede treninger der jeg kun gjør arbeidssettene i hovedløftet og lar vær å gjøre de tre millioner forskjellige assistanseøvelsene jeg vanligvis pleier, ser ut til å funke greit.
 4. Artig at det er så mange påmeldte, håper dette fører til at rawløfting blir en større greie her til lands!
 5. Kjøpte min herfra (den baseliftern til Adidas): http://kappi.mamutweb.com/Shop/List/Obligatorsik-drakt/941/1 Har ikke hentet den på postkontoret enda så kan ikke kommentere hvor godt den passer dog, skulle tro XL ville passe deg
 6. Klokov er mannen. 10/10, would bang.
 7. Holdt nesten på å glemme min siste styrkeløfter-mancrush, Dan Green:
 8. Pterolipsyl

  R.I.P

  Utrolig synd, han var en veldig god skuespiller.
 9. Feirer/sørger over at det er tyve år siden Dookie ble gitt ut:
 10. Akkurat nå er jeg nok i +120 men vurderer å prøve slanke meg ned til -120 før stevnet, litt usikker der i grunn.
 11. Har satt i gang prosessen med å melde meg inn i en klubb selv i dag, slik at jeg kan få lisens og meldt meg på stevnet, dette blir spennende! Jeg må innrømme jeg er litt nervøs, føler jeg er milevis bak styrkemessig. Samtidig prøver jeg tenke på at jeg konkurrerer mest mot meg selv og at jeg kun vil ha en total som jeg kan jobbe for å slå neste gang. Når det er sagt - trynet mitt når jeg sjekker påmeldingslista og ser folk med totaler på 800+ kg:
×
×
 • Opprett ny...