Jump to content

AnetteMo

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AnetteMo

 1. Er det riktig at i utstyrsfritt kan man bruke alt av utstyr frem til 2018 så lenge det oppfyller kravene? Har et nytt belte på vei i posten, fra USA, litt smalere foran enn bak men ikke noe padding. Liten produsent som alene syr alt for hand så ikke ipf godkjent. Men hadde vært fint å slippe å kjøpe enda et belte..
 2. Julegave? Satt ned prisen så dette er utrolig bra kjøp for helt nye sko
 3. Jeg følger alle rådene untatt det med å ikke være i sola mellom 11-16. Og jeg går med hatt.
 4. US women 8 som skal tilsvare 38.5. Jeg bruker vanligvis ca 38 og de var litt store til meg. Et halvt eller helt nummer for store.
 5. Fikk disse knallflotte skoa i gave men de er litt store til meg. Selger de derfor. Bare prøvd på. Har ikke sett denne fargen i Norge men de fra tilsvarende serie går for fra 1750. Ønsker 1200 for de. Ny pris 900 for helt nye sko!
 6. Jeg bruker 38 da blir de kanskje små?
 7. Skal til Sverige med overnatting. Skulle gjerne ha trent litt mens jeg var der. Skal bo i Nordby men ta ferje til og fra Strømstad. Noen som vet om de har treningssenter på et av disse stedene?
 8. Det er flere gym i Arguineguin. På noen hoteller og på Anfi er det hotellgym. I byen er det et lite gym to gater bak sjømannskirka. Men det er to som vil være aktuelle. Gym sur som ligger ved fryselageret. Det er i nærheten av hyperdino. Ikke langt fra calle princesa Tenesoya. Et gammelt gym som er litt røft i kantene. Og så er det det kommunale gymmet Da Silva. 3 euro gangen eller 30 euro i måneden. Åpent fra 0700 til 2200. Stengt søndager. Har basseng, park og mange gruppetimer. Bare et squat rack men det er alltid ledig . Hils Manulo fra Anette om du blir medlem der! Er gymmet jeg ville valgt.
 9. AnetteMo

  Creepy på trening

  Takk for omtanken. Skal passe på
 10. AnetteMo

  Creepy på trening

  Jeg tenkte jeg skulle snakke med personalet men var kø. Tror ikke han er helt sosialt på topp for å si det sånn. Han er rar. Det er greit det, men det der var ekkelt!
 11. AnetteMo

  Creepy på trening

  Får med meg lite creepyness - tror sterkt og bestemt på det beste i folk.. men i dag.. er en rar gammel fyr der jeg trener. Han stod og tok kvartbøy. Da jeg starta å rigge opp til hip thrust smilte han stort til meg og fulgte med. Jeg smilte høflig skeptisk tilbake. Da jeg starta å thruste stoppa han midt i settet og stod å så på meg. Skikkelig ekkelt. Fikk lyst til å ta en dusj allerede da. Men tenkte jeg ikke skulle gi han makt over meg. Jeg har rett til å ta settet ferdig. Da jeg var ferdig forventet jeg at han skulle snu seg vekk og late som han ikke hadde sett. Men nei da. Han SLIKKA seg om munnen og vinket med øyenbrynene til meg! Seriøst!! Jeg hveset frem Ikke...Se ...På meg når jeg gjør hip thrust og ga han det styggeste blikket jeg klarte. Da løp han inn på det andre rommet men hver gang jeg måtteinn der satt han og smilte til meg! Enda blikket! Klarer ikke å se styggere på noen.... seriøst creepy fyr! [ATTACH]162619[/ATTACH]
 12. Takk for svar. Det forstår jeg. Han er kalvbeint til vanlig. Blir ikke mer kalvbeint av øvelsene.
 13. Jeg fikk spørsmål på trening fra en som er litt kalvbeint. Han var usikker på om det at knærne hans naturlig faller inn har noe å si for hans mark og bøy. Holder det at han aktivt presser knærne ut, selv om de når han presser de ut ikke kommer så langt ut som han ønsker om dere forstår? Eller er det flere hensyn å ta?
 14. Så bra! Jeg får bare kokt kraft i helger og sånn for vi har gassovn må være der hele tiden. Dette er jo gull. Da kom det en ny ting på ønskelista her i huset. Takk.
 15. Denne burde jo kunne brukes til å koke kraft i og? Legge bein og skinn og innvoller oppi, la det koke over natt og jobb, så har man kraft for noen retter fremover?? Går det?
 16. Armhevinger gjort på knærne, med krummest mulig rygg, hodet hengende ned mot gulvet mens hun tittet ut mellom tærne. Repsa regnet som fullført når hestehalen feide i gulvet - noe som betød ca fem cm fra topp til bunnposisjon. Gjentatt gjennom fire sett.
 17. Jeg sover ute på madrass hele sesongen fra mai til oktober november, under tak. Går utmerket. Tar den inn om vinteren. Tredje sesongen nå.
 18. Godt å lese! kroppen min stresser og svetter. Synes det er vanskelig å vite hvor jeg skal gjøre av alt på kroppen. Krampe i foten. Må nitenke på å stabilisere. Har mista balansen et par ganger. Trodde det bare var meg og at andre hata fordi den var tung. Det er det minste problemet liksom. Takk - delt smerte er halv smerte
 19. Hva som er fett i Norge og Spania er ulikt. Nesten alle menn og kvinner bruker hansker her. Og pussypad. Og belte. Det er normalen. Veldig få gjør knebøy eller mark. Veldig mange har kjempeoverkropper og pinglebein. Damene trener nesten bare med småvektene. Alt er helt normalt og mer regel enn unntak. De synes jeg er den med fetest rutiner. Herregud som de glor og ler av meg innimellom. Hip thrust er høydaren. Da blir de helt oppgitt. Så har de et forum lignende dette er jeg garantert en gjenganger der . Og åja - de tar ikke bilder inne på gymmen. Bare i garderoben. Det er nesten det rareste
 20. 2014 var året jeg startet med styrketrening. Og året jeg fant løsningen på hvordan jeg skulle unngå å bli delvis ufør. Hva var dine høydepunkter og nedturer? Høydepunktene: Å klare min første pullup. Og så de fem første. De to treningene hvor jeg bare synes alt var lett og kunne holde på og holde på. Nedturer: Når smerter og skader har gjort treningene vanskelige. Hvilke mål nådde du? Det viktigste målet: Å bli så godt som smertefri. Jeg har fremdeles smerter, men kan ikke sammenlignes med for et år siden. Og det er styrketreninga som har gjort det. Det handler ikke bare om å trene, men å trene rett - så min beste avgjørelse treningsmessig var å få meg personlig trener. Ikke bare en PT, men en som virkelig kan det hun driver med - takk flinke Therese!!! http://forum.fitnessbloggen.no/members/therese.154/ Første treningsmålet jeg har satt meg styrekemessig var å klare dips, og det gjorde jeg. Så var det å klare en pullup, og det gjorde jeg. Og så fem, og det gjorde jeg. De andre målene jeg har er mer langsiktige. Beste treningsminner fra året? Treningen med David og Therese, har aldri lært så mye på så kort tid noen sinne før. Og aldri har en kropp hatt mer nytte av to timer noen sinne tror jeg. Noe du vil klare før året er omme? Klare repstaket på knebøy så jeg kan øke i 2015 Gjorde 2014 deg til en sterkere, bedre og mer selvsikker versjon av deg selv? Gjorde meg friskere!! Hva er målene for 2015? Holde meg mest mulig smertefri Holde meg skadefri Ikke glemme hvorfor jeg prioriterer treningen så høyt, så jeg kan fortsette å fungere godt i hverdagen Ha det gøy Trene meg så sterk og stabil at jeg kan gjøre det jeg ønsker - spille innebandy, hoppe, leke. Jevnlig Yoga Jobbe mot de langsiktige målene jeg satt meg - KV i bøy, 1,5 KV i mark ++ Resultater etter første året med styrke, såvidt startet min reise, de resultatene som ikke kan sees er viktigst:[ATTACH]156163[/ATTACH]
 21. Den gule toppen med innebygget bh, er dn solgt? Pris?
 22. Takk alle sammen! Da har jeg et klart bilde av hva som er vanlig, og det stemmer med det jeg trodde. Jeg opplever det nesten aldri, de fleste er hyggelige. Det er bare et par stykker, som jeg heldigvis møter sjelden. Stort sett er jo folk hyggelige om man selv er det
 23. Tror kanskje det har litt med menn/ damer å gjøre og... Derfor jeg vil stand my ground om det ikke er vanlig. På en høflig og tydelig måte. Om det er meg som skal vike - no prob. Men om det lages spesialregler fordi jeg er dame... Opplevde det samme på fotballbanen av og til når jeg spilte med old boysa - noen takla meg ekstra hardt fordi jeg var jente. De slutta når de andre gutta sa ifra. Og de som var for forsiktige med meg fordi jeg var jente sa jeg ifra til. Jeg skal ikke tas på med silkehansker, men jeg skal få lov å ta min plass. Derfor jeg vil sjekke ut hva som er vanlig og om det er noen skjulte koder jeg ikke vet om. Målet er Alltid høflig, alltid vennlig, men ikke svak eller dumsnill.
 24. Pleier ikke det her heller. Er derfor jeg spør. Er noen få..
×
×
 • Create New...