Gå til innhold

AnetteMo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er det riktig at i utstyrsfritt kan man bruke alt av utstyr frem til 2018 så lenge det oppfyller kravene? Har et nytt belte på vei i posten, fra USA, litt smalere foran enn bak men ikke noe padding. Liten produsent som alene syr alt for hand så ikke ipf godkjent. Men hadde vært fint å slippe å kjøpe enda et belte..
 2. Julegave? Satt ned prisen så dette er utrolig bra kjøp for helt nye sko
 3. Jeg følger alle rådene untatt det med å ikke være i sola mellom 11-16. Og jeg går med hatt.
 4. US women 8 som skal tilsvare 38.5. Jeg bruker vanligvis ca 38 og de var litt store til meg. Et halvt eller helt nummer for store.
 5. Fikk disse knallflotte skoa i gave men de er litt store til meg. Selger de derfor. Bare prøvd på. Har ikke sett denne fargen i Norge men de fra tilsvarende serie går for fra 1750. Ønsker 1200 for de. Ny pris 900 for helt nye sko!
 6. Jeg bruker 38 da blir de kanskje små?
 7. Skal til Sverige med overnatting. Skulle gjerne ha trent litt mens jeg var der. Skal bo i Nordby men ta ferje til og fra Strømstad. Noen som vet om de har treningssenter på et av disse stedene?
 8. Det er flere gym i Arguineguin. På noen hoteller og på Anfi er det hotellgym. I byen er det et lite gym to gater bak sjømannskirka. Men det er to som vil være aktuelle. Gym sur som ligger ved fryselageret. Det er i nærheten av hyperdino. Ikke langt fra calle princesa Tenesoya. Et gammelt gym som er litt røft i kantene. Og så er det det kommunale gymmet Da Silva. 3 euro gangen eller 30 euro i måneden. Åpent fra 0700 til 2200. Stengt søndager. Har basseng, park og mange gruppetimer. Bare et squat rack men det er alltid ledig . Hils Manulo fra Anette om du blir medlem der! Er gymmet jeg ville va
 9. Takk for omtanken. Skal passe på
 10. Jeg tenkte jeg skulle snakke med personalet men var kø. Tror ikke han er helt sosialt på topp for å si det sånn. Han er rar. Det er greit det, men det der var ekkelt!
 11. Får med meg lite creepyness - tror sterkt og bestemt på det beste i folk.. men i dag.. er en rar gammel fyr der jeg trener. Han stod og tok kvartbøy. Da jeg starta å rigge opp til hip thrust smilte han stort til meg og fulgte med. Jeg smilte høflig skeptisk tilbake. Da jeg starta å thruste stoppa han midt i settet og stod å så på meg. Skikkelig ekkelt. Fikk lyst til å ta en dusj allerede da. Men tenkte jeg ikke skulle gi han makt over meg. Jeg har rett til å ta settet ferdig. Da jeg var ferdig forventet jeg at han skulle snu seg vekk og late som han ikke hadde sett. Men nei da. Han SLIKKA se
 12. Takk for svar. Det forstår jeg. Han er kalvbeint til vanlig. Blir ikke mer kalvbeint av øvelsene.
 13. Jeg fikk spørsmål på trening fra en som er litt kalvbeint. Han var usikker på om det at knærne hans naturlig faller inn har noe å si for hans mark og bøy. Holder det at han aktivt presser knærne ut, selv om de når han presser de ut ikke kommer så langt ut som han ønsker om dere forstår? Eller er det flere hensyn å ta?
 14. Så bra! Jeg får bare kokt kraft i helger og sånn for vi har gassovn må være der hele tiden. Dette er jo gull. Da kom det en ny ting på ønskelista her i huset. Takk.
×
×
 • Opprett ny...