Gå til innhold

Lill Ann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lill Ann

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 18. mars 1985
 1. Du skal bare bruke en manual på goblrt squat. Du kan jo bare øke antall reps og evt. Legge til et lite hopp og trene mer eksplosivt
 2. Knebøy finnes jo i flere varianter... Ikke bare ifht. beinposisjonering, men også ifht utstyr som brukes og hvor vekten legges. Om stangen er problemet (noe jeg kjenner til) Så kan du forsøke å prøve deg på Goblet Squats (se youtube eller fitnessbloggen). Den er helt fantastisk etter min mening. Den gir deg god teknikk og gode resultater. Frontbøy med stang er jo annet alternativ.
 3. Kjenner det feks ved pullups, pushups, pullups i slynge, sidehev... Kakje også på rolignende bevegelser i mindre grad. Det er de jeg kommer på nå. Det gjør ikke vondt, men merker ingen fremgang. Akkurat som om noe stopper opp. Vet at det ikke er teknikken som er problemet, og jeg har hatt lengre perioder uten trening, annen type trening og mer. Vurderer å ta ultralyd av ryggen for å finne problemet, da det har vart så lenge.
 4. Ikke som jeg merker. Bare merker at noen bevegelser er vanskeligere å gjøre, men ikke at de forsterker.
 5. Er ikke sterk smerte, men kanskje mer som mer eller mindre konstant følelse av press. Er veldig lokalt men kan kjennes hele tiden. Noen ganger så kjennes det nesten ikke, andre ganger mye mer. Ingen sammenheng med aktivitet eller hvile.
 6. Hei! Jeg har trent flere ulike styrkeprogram de siste månedene, siste var x-press som jeg fant her. Så byttet jeg over til programmet som ligger under artikkelen "fra 0-9 pullups på 12 uker": Dag 1: Pull-ups, max ant reps etterfulgt av negativ på 30 sekunder (klarer maks 2 pullups) Brystpress/benkpress 1 x 8-12 (benkpress 12 reps med 30 kg) Pull-ups, max ant reps etterfulgt av negativ på 30 sekunder Brystpress/benkpress 1 x 8-12 Pull-ups, max ant reps etterfulgt av negativ på 30 sekunder Brystpress/benkpress 1 x 8-12 Pull-ups, max ant reps etterfulgt av negativ på 30
×
×
 • Opprett ny...