Gå til innhold

Henrik1368

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Henrik1368

 1. Takk skal du ha! Veldig fint med tips til løpingen, slik du kommer med her - kudos! Jeg kjører løpsopplegget ditt, men prøver å kombinere det med min egen versjon av phat - iallefall i første omgang. Skal gi deg feedback.
 2. Kanon! Skal teste litt ut denne uken, så kommer en konkret plan:) Edit: glem uttesting, her er planen: Mandag: morgen; sone 1 / kveld; tung overkropp Tirsdag: Intervall Onsdag: Fri Torsdag: morgen; progressiv sone 2-4 / kveld; rygg+bryst Fredag: morgen; sone 1 / kveld: skuldre+armer Lørdag: sone 1 Søndag: tung underkropp Tror dette blir det beste opplegget. Gjorde om rygg+skuldre / bryst+armer fra den opprinnelige splitten.
 3. Det er ikke militæret, men noe enda råere! Takk for løpstips! Tenker å legge opp 2-3 økter i sone 1-2, en progressiv økt i sone 2-3-4 og en intervall i sone 4-5. Fordeler da sone 1-2 økter utover som restitusjon/før og etter tung bendag/sone 4-5. Hva tror du om dette? "Problemet" mitt er at jeg fortsatt vil/må kjøre tung styrketrening for hele kroppen, da jeg er avhengig a dette. Fullkropp har jeg tenkt på, men er redd for å miste gains ved at totalbelastningen nødvendigvis blir mindre enn ved phat - som jeg kjører i dag - og har hatt jevn god progresjon. Må evt trene litt smartere.
 4. Personlig har jeg best erfaring med phat. Du kan modifisere den litt, ved å feks øke belastning på skuldre (flere øvelser, sett og reps), samt legge skuldrene først i økten.
 5. Takk for svar Elliot. Har en god treningsbakgrunn, og er tidligere vant til høy totalbelastning - men er enig i at det kanskje blir i det meste laget. Iallfall da jeg ønsker god fremgang på alle områder. Om 5 måneder skal jeg konkret klare dette: Benk: 150 kg (135 i dag) Kroppshev: 20+ (17 i dag) 3000m: 10.30 (rundt 12 i dag) I tillegg må jeg ha god generell styrke og utholdenhet, da jeg skal være i stand til å løfte/bære en person over distanser, gjennom hindre, osv. Mao, jeg må opprettholde/forbedre benstyrke. Mulig med mye løping? Hva slags effekt får du av to intervalløkter
 6. Noen synspunkter på hvordan man best kan kombinere styrketrening og løp, slik at man i stor grad øker kondisjon og fart - samt fortsette å øke i styrke? Mat er et stikkord, men tenker det også kan være fordelaktig for løpingen dersom jeg dropper 5-10 kg. Veier i dag ca. 86 kg og er 172 høy med mye muskelmasse. Trener for tiden PHAT (med noen modifikasjoner). http://fitnessbloggen.no/treningsmetoden-phat/ Ser for meg løpstrening 4-5 ganger i uken, med mye langkjøring på vinteren og mer intervall/terskel på våren. Totalt blir dette 10 økter i uken, slik at jeg tenker å droppe
×
×
 • Opprett ny...