Gå til innhold

Pavel Reshe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har googlet det, men bildene fra google er gamle så jeg fant ikke spottet eksakt. Men regner med at det er et sted sentralt på Kråkerøy.
 2. Tusen takk, har ikke sjekket den enda. Skal google hvordan å komme meg dit :-)
 3. Hei, Jeg ønsker å finne utstyret til å trene baseøvelser med egen kroppsvekt ute. det første som falt inn er street work-out og calisthnetics utstyr. Jeg ønsker alt samlet på et sted, for vanligvis finner jeg både pull ups stenger, dips barer etc, men det blir spredt utover område hvor jeg jogger... Noen som vet om noe utstyr i Fredrikstad? På forhånd takk :-)
 4. Jaaaa, nettopp, t o m benken sklir dem bare ned...
 5. Hei! Jeg har for ikke altfor lenge siden kjøpt meg beats by dr. dre, hovedsakelig til trening. Her kommer det, når jeg kjører noen kondisøvelser, hva som helst egentlig, som involverer litt fart og kanskje hopp, faller disse hodetelefonene av. Mitt spørsmål, er det mange (i det hele tatt noen?) som sliter med det samme eller er det bare bøylen på mine som er slik? Dette er plagsomt for min del og jeg vurderer virkelig å reklamere da jeg ikke får utbytte av disse hodetelefoner.
 6. Vel, jeg skal ikke kommentere på daglige inntaket ditt, siden det var ikke det du spurte om. Dine kalkulasjoner må spisses litt. Forskjellen er at når du kalkulerer ris blander du ferdigkokt og tørrvare... Så hvis du tar 130 g tørr ris er du allerede på ca 400 Kcal.
×
×
 • Opprett ny...