Gå til innhold

hattifnattine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om hattifnattine

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

723 profilvisninger
 1. Hvordan gikk det? Er i innspurten selv nå. Angst...
 2. Noen som vet hvorfor frakten på DHL International Shipping plutselig har økt til 24 dollar? Sist jeg bestilte var den på 8 dollar:( Er alternativet nå International airmail? Tar ikke det en liten evighet?
 3. Noen som vet hvorfor frakten på DHL International Shipping plutselig har økt til 24 dollar? Sist jeg bestilte var den på 8 dollar:( Er alternativet nå International airmail? Tar ikke det en liten evighet?
 4. Men satte du som merknad at du kun ønsket 1 måneds abo? Kunne også tenkt meg det, og heller forlenge abonementet fra måned til måned, men finner ikke det som et tilgjengelig tilbud/pakke på siden deres der. Takk for hjelp forresten
 5. Tusen takk Tiwas! Tror jeg har lest gjennom artikkelen 100 ganger nå, blir bare enda mer gira! Dette virker gøy, selv for en teknologisk idiot som meg sjæl. Lite spørsmål til: betalte du MVA og tollavgift på armbåndet + det 6 måneder lange abonnementet, eller er det kun verdien av selve armbåndet som legges til grunn?
 6. Noen som vet om rabattkoden fortsatt er gyldig? Er dere fortsatt fornøyde? Sitter bare noen klikk unna å bestille, har såå lyst på.
 7. Har jeg forstått det riktig, at helsemyndighetene anbefaler unge kvinner å ikke spise mer enn to måltider fet fisk i uken (over lengre tid)? Jeg spiser laks/ørret hver eneste dag. Blir mett og god og er en fin kilde til fett. Vil evt økologisk laks være bedre? Hva kan jeg erstatte fisken med? Help...
 8. Takk, Raptorial Da tar jeg sjansen(y)
 9. Er det noen risiko knyttet til det å spise råe egg, eller er alle norske egg salmonellafrie?
 10. Takk for svar! Nå ble jeg skikkelig gira! (Gru)gleder meg allerede. Mail skal sendes, så da sees vi på Bjølsen snart:)
 11. Åh, det hørtes jo veldig lovende ut! Jeg bor jo på Bjølsen, så har gått forbi både en og to ganger, men da skal jeg tørre å gå inn neste gang! Tenkte kanskje at jeg måtte lære meg mer teknikk før jeg melder meg inn, men det kan jeg altså få lært der? PS! Er forresten 26 år gammel allerede, men dette med alder har vel ikke noe å si?
 12. Hei! Totalt grønn nybegynner innen styrketreningens verden, men har likevel rukket å finne ut at dette er min greie. Er så nysgjerrig på styrkeløft, men lurer på hvilket nivå/hvor lenge jeg burde ha trent før jeg kan melde meg inn i en klubb? Det å konkurrere er selvfølgelig en kun en fjern drøm for øyeblikket, men jeg må vel likevel kunne løfte et visst antall kg / ha noe peiling før jeg melder meg inn og kan menge meg med de tøffe gutta og jentene? Hva er lurt å gjøre i forkant? Hvor lenge burde jeg trene? Foreløpig går det i kvartbøy med kun stanga, så forbedringspotensialet er ganske
×
×
 • Opprett ny...