Gå til innhold

HildeJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har generelt svært vanskelig for å gå ned i vekt. Da koster det mye tid og innsats for å oppnå resultater overhode. Sviktende immunsystem gjør at jeg ikke kan presse meg slik jeg gjorde før. Da trenger jeg å optimalisere treningen for i heletatt få effekt og leter derfor etter muligheter. En slik test koster 2500 kr. Så skal jeg bruke penger på noe sånt skal jeg vite at det kan hjelpe.
 2. Hei Ser det tilbys tester for å finne den optimale fettforbrenningssonen. Forhold mellom Co og co2 og sikkert mer. Noen som har testet ut dette og kan dele sin erfaring med meg? http://www.studioday.no/treningernaering/ergospirometri/
 3. Kan det være at du er fastere? bygget mer muskler og derfor ser mer fit ut? Skjønner ikke hvorfor jeg svarer som er like ute og sykler som du he he
 4. Det er ikke så vanlig å dø av å gjennomføre et tvillingsvangerskap i Norge. Skulle det vært et argument i seg selv er risikoen større for for tidlig fødsel og syke barn. Det er nok det som er ment med å kalle det risikosvangerskap. Så det er ikke ønskelig å bevisst å skape tvillinggraviditeter. Har ingen tall for risikoen her men vet det går bra med de fleste. Så den mao er ikke så stor at fostereduksjon er noe tema. Det snakkes nok om fosterreduksjon av bekvemmelighetsgrunner. Jeg greier ikke helt å se for meg en situasjon at jeg skulle greie et men ikke to selv om det kom til å bli veldig sl
 5. Jeg har vært på både Sukker og Møteplassen. Jeg har sjekka ut Tinder. Jeg har pratet med mennesker i de fleste aldre, med begge kjønn. "I've heard some shit" hva gjelder menn og kvinner og desperasjonen som virker til å råde på disse sidene (noen i større grad enn andre). Og den posten over fikk meg til å tenke litt over desperate menn som man legger merke til på slike sites. Noen tanker? Meninger? Jeg har vel tenkt at de bare er hornye og da finner nettet som en grei mulighet til å skaffe seg sex uten å investere så mye energi for å få det. Men det er jo en ærlig sak. Bedre de enn de
 6. Veldig enig med deg. Beklager, det gikk i ball for meg. Jeg burde ha skrevet abort pga bekvemmelighets hensyn eller noe sæbt. Eller holdt meg til abort som lettvindt løsning generellt. Det er trossalt fosterredukjon jeg egentlig snakket opp. :-) jeg tror heller ikke nange tar abort som en lettvint løsning:-)
 7. Jeg sa de måtte taes med en klype salt. Siden jeg ikke satt med førstehånds informasjon om det. Jeg kunne selvfølgelig ha utelatt ordene Israel og Tyskland for å slippe å bruke tid på akkuart å svare på akkurat det. Ta bort landene og les det helder som "andre måter og tenke på kan være .... Ok?
 8. Je g vet ikke om jeg er en subjektivitetens kvinne. Noen spurte om hvodan man definerte "liv" og jeg la frem den vanligste måten å definere det på i Norge. I helsesektoren og innen den for for forskning iallefall.:-)
 9. Så lenge jeg ikke vet om det er fakta så legger jeg det ikke frem som et. Ser ingen grunn til å blande inn følelser her :-)
 10. Tyskland og Israels måte å se ting på har jeg bare blitt fortalt og aner ikke om det et fakta. Derfor vil jeg ikke legge det frem som lg det var det. Den norske definisjonen er jeg rimelig trykk på er korrekt:-) Så nei det er ikke noe jeg "føler" :-)
 11. Hos oss defineres "liv" ved klinisk graviditet altså når vi ser hjerteslag i uke 6. I Tyskland ligger det hvistnok innfeldt i lovverket i det øyeblikket egget regnes som befruktet og det skjer innen det første døgnet etter en spermie har trengt inn. Og i Israel hvis nok på dag 40 når ånden har gått ned i egget. Tyskland og Israel må taes m en klype salt. :-)
 12. Nei jeg må innrømme at et trenings forum ikke er en naturlig arena for meg å diskutere mitt fagfelt på og det var heller ikke grunnen til at jeg kom hit. Og måten dere diskuterer på er helt klart ikke en måte jeg er vant til å diskutere på.. Jeg kjenner jeg godt kan ha en merkelig måte å forholde meg til en helt vanlig diskusjon på internett på om dette er greia.
 13. Kan jeg spørre hvorfor du lurer på det?
×
×
 • Opprett ny...