Gå til innhold

Evita

Medlemmer
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg tror det er viktig å trene i noe man føler seg vel i selv, jeg. Til og med jeg synes det som løper rundt i skogen alene og trener hjemme i min egen stue. Kanskje er det like greit for da slipper jeg ihvertfall å bli dømt som noen wannabe bare fordi jeg ikke har fått ræva mi ut av sofaen før nå. Hvilket merke tightsen har spiller niks trille for meg så lenge jeg synes den ser bra ut og er behagelig på.
  2. OMG! Jeg er definitivt hestejente! Når det gjelder topic så er selvtillit noe av det mest attraktive som finnes i min bok. Det å være trygg på seg selv (uten å være klysete og selvopptatt) er og blir noe av det mest attraktive som finnes.
  3. Min hannhund raste i vekt i forbindelse med løpetid. Jeg kunne se på holdet til bikkja om tisper i en kilometers omkrets hadde fått løpetid. Han ble simpelthen helt forstyrra, gikk bare å snuste. Vi valgte å kastrere blandt annet på grunn av dette, men også fordi vi ikke hadde tenkt til å bruke han til avl. Etter kastrering ble han jevn i holdet. Nå er det jo ikke sikkert det er aktuelt for deg, heller ikke at din hund har samme problemet, men dette er ihvertfall min erfaring med vår hund.
  4. Mange fine hunder her inne! Her er vår øyensten: Og vår lille perle:
×
×
  • Opprett ny...