Gå til innhold

nyttliv89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nyttliv89

 1. Ok, dette er kanskje et veldig dumt spørsmål, men jeg må bare spørre: hva mener menn (og kvinner) når de spør andre om hvor mye de tar i benkpress? Mener de hvor mye de klarer å løfte én gang? Eller er det snakk om et sett med så og så mange repitisjoner?
 2. Om en jente er 17 år, ca. 160 høy og veier ca. 65 kg, hvor mange kalorier vil dere si at hun trenger per dag da? Om hun er litt aktiv i hverdagen og trener en gang i uken på treningsstudio (styrke og cardio).
 3. Jeg synes det er fint. Spesielt på min mann som har så fin rumpe ^^
 4. Skjønner. Var vel jeg som trodde det var for lite, men ser det er normalt nå.
 5. Ja, jeg er plaget med en fot så jeg tenkte det kunne være greit å svømme litt.
 6. Jeg kan jo prøve å tenke slik. Men vil jo ha mest mulig effekt når jeg trener... Om du skjønner.
 7. Hei! Jeg har en FT7 Polar pulsklokke som jeg brukte i går når jeg svømte 1000 meter. Jeg svømte i ca. 45 minutter og klokken viste at jeg hadde forbrent ca. 350 kalorier. Er dette riktig tror dere? Jeg synes det høres veldig lite ut. Jeg svømte bryst og hadde mellom 130-160 i puls. Sikkert 135 i gjennomsnittspuls. Jeg veier 116 kg, er jente og er 166 høy. Når jeg plottet inn 40 minutters brystsvømming på en hjemmeside for å sjekke hvor mye man forbrenner viste den over 700 kalorier. Jeg vet jo at man ikke kan stole på slikt, men 350 kcal høres så lite ut :/
 8. Gjelder det fra 1. januar eller nå? Jeg har gått ned 10,7 kg siden 1. januar
 9. Hei. Jeg har nå siden 1. januar gått ned litt over ti kilo, og har da gått ned ca. 0,5 - 1 kg i uken. Er det bare en myte at man bør gå ned sakte i vekt (ikke mer enn 1 kg i uken) for at kroppen skal ha det best og for å unngå løshud? Bør jeg gå enda saktere ned? Jeg vil ha så lite løshud som mulig.
 10. Noe som er kjempelurt er å lage suppe! Du kan ha det til lunsj, middag og kvelds. Eller anytime egentlig. Blomkålsuppe, løksuppe, brokkolisuppe, tomatsuppe osv.
 11. Jeg pleier å skeie ut litt nesten hver dag. Kanskje et lite glass O'boy, litt sukkerfri sjokoladekake fra Funksjonell Mat, Peanut Butter Cups og Fruktgele fra iHerb, mørk sjokolade (over 85%), litt nøtter osv. På lørdagene tar jeg gjerne litt potetgull og litt vanlig godteri. Funker fint for meg.
 12. Ja, så på mandag at det er MUK i denne skinken i alle fall.
 13. Kanskje veldig dumt spørsmål, men når boller hever seg, blir det mer kalorier i dem da?
 14. Og litt off topic: er kyllingkjøttdeig og karbonadedeig bearbeidet kjøtt eller kun kvernet rent kjøtt?
 15. Så konklusjonen er at kyllingkjøttdeig er like bra som karbonadedeig?
 16. Vår familie har bestemt oss for å følge Helsedirektoratets kostholdsråd om kjøtt. Noe som er verdt å merke seg er at 500 gram rødt kjøtt tilsvarer 700-750 gram råvare. Hvorfor regnes svinekjøtt som rødt kjøtt egentlig?
 17. Synes ikke det ble så mye billigere på iHerb med frakten og alt :/
 18. Jeg bor også i Bergen. Er det noen som vet om billige nøtter man kan få tak i her?
 19. nyttliv89

  Fett osv.

  Jeg ville valgt enten ekte smør eller kokosolje. Det er det sunneste, tror jeg
 20. Jeg kan være sliten pga. lavt stoffskifte også. Det er umulig å si om det har en sammenheng eller ikke. Uansett, hva skal jeg gjøre da? Jeg trente skikkelig hardt forrige uke med 4 økter cardio og 2 økter styrke. Pluss at jeg lå på 1500 kcal om dagen og 2000 kcal på lørdag. Likevel gikk jeg bare ned 0,6 kg. Om du mener jeg skal øke til 2000 kcal hver dag kan du jo tenke deg hva som skjer... Jeg går opp i vekt igjen. Det vil jeg absolutt ikke. Dessuten har jeg nå hørt med lege og tre forskjellige PT'er om dette, og alle sier at jeg bør ligge på 1500-1600 kcal om dagen. Hun siste PT'en jeg var h
 21. Jeg får så dårlig samvittighet om jeg ikke trener, haha. Men en rolig tur kan jeg prøve på. Får pakke meg godt inn i kulden.
 22. Jeg var usikker på hvor jeg skulle putte denne, men trener dere når dere er syk? Jeg har blitt forkjølet med rennende nese, hoste, vond hals, tette ører og vondt hode. Trente i går både styrke og cardio siden jeg følte meg i stand til det, men når jeg våknet i dag var jeg blitt verre. Jeg har ikke feber, og har lyst til å trene litt rolig cardio i kveld. Er det lurest å holde seg i ro eller synes dere jeg kan trene? Jeg føler meg ikke i form til å trene akkurat nå, men kanskje jeg kommer meg utover dagen.
 23. Bruker dere som har store bryster to trenings-BHer på trening oppå hverandre? Jeg har veldig store bryster og har et stort problem med dette...
 24. Hvor mange penger bruker dere på mat i måneden? Jeg skjønner ikke hvordan folk har penger til så mye sunn mat, så mange tilskudd, bestillinger fra iHerb og proteinpulver... Hvordan klarer dere det?
 25. Jeg har prøvd å søke, men finner ingen andre tråder om dette. Om dere har noen så link gjerne. Budsjettet her er stramt. Jeg er student, og har ikke mye penger å bruke på mat. Har dere noen tips til billige middagsretter som også er sunne?
×
×
 • Opprett ny...