Jump to content

anneiskogen

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Min datter har afrohår, og hun har også veldig tørt hår om vinteren. Så tørt at det knekker faktisk. Vi bruker kerastase hårkur for ekstremt tørt hår hver gang hun vasker håret. Vi håndkle-tørker håret og har så i en god dæsj olje (moroccan oil er ikke det beste for afrohår). Etter det har vi vaselin i håret før hun børster det. Så langt er dette det eneste vi har prøvd som får hennes hår til å bli blankt og fint.
  2. Jeg er ganske fersk på dette med styrketrening og å tenke proteiner i forhold til å bygge muskelmasse. I den forbindelse satt jeg og diskuterte kosthold med en kompis av meg som er forsker. Han advarte meg sterkt mot å endre kostholdet med fokus på höyt proteininnhold, samt å innta proteinpulver etter trening da det kan ha negative konsekvenser for beinmassen: "protein er aminosyrer. For mye av dette senker pH-verdien i blodet. Kroppen din vil ikke ha det slik og vil bufre med det den har, altså kalsium fra skjelettet. Beskjörhet blir da resultatet." Noen her inne som har litt mer kunnskaper om dette og som vil forklare meg mer? Kjenner jeg ble litt nervös nå..
  3. Hvilket supert tiltak, HannePanne! Jeg kjenner flere som kan väre interessert av tilbudet, og skal med glede dele informasjonen videre. Önsker deg og mannen masse lykke til!
  4. Jeg er helt ny på dette med styrketrening, og er usikker på hvilke sko man bör anvende ved denne type trening. Nå trener jeg i löpersko.
×
×
  • Create New...