Gå til innhold

Tåkedott

Medlemmer
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tåkedott

 1. Tåkedott

  Dagens Glade

  Takk! nå håper jeg bare at jeg ikke ender opp med å gni de av på puta i natt:P
 2. Tåkedott

  Dagens Glade

  Fått satt på vipper i tillegg til de nyfargede øyebryna, såååå fornøyd!!:-D
 3. Tåkedott

  Dagens Glade

  Var på salong og formet og farget øyenbryn og vipper i går. Damen var ekstremt flink, og svært nøye, selv sov jeg meg gjennom hele prosessen. Jepp, jeg sov mens damen vokset og nappet bryn, jeg var vist den første som hadde gjort det på salongen:P Ble kjempefornøyd med resultatet, og når jeg kom på jobb i dag, fikk jeg mange fine kommentarer fra både kollegaer og kunder:D I morgen skal jeg få satt på øyevipper, gleder meg masse! Så snart er jeg fin og fjong til jeg reiser til Thailand på lørdag:D
 4. Tåkedott

  Dagens Glade

  Nettopp satt meg ned med teorilesing... ...for jeg skal ta dykkerkurs... i Thailand om en uke!! :X3: Woho!!
 5. Tåkedott

  Dagens negative

  klarte ikke å stå opp til rett tid, og fikk derfor en "hastverkstrening", der jeg stressa mer enn jeg fikk gjort noe fornuftig:meh: lærte i dag at å klaske igjen bildøra med tommelen på innsiden av kanten fort kan gi en dyp ostehøveleffekt på hud og neglbånd... starteren på bilen min køddet seg til, så jeg brukte et kvarter på å få start etter å ha tanket den opp, mistenker bilen for å ha sett køen bak meg på bensinstasjonen, og valgte akkurat dette øyeblikket bare for å være irriterende, startet som en klokke ellers i dag... fikk satt tyfoidvaksine i venstre skulder, en halvtime s
 6. viste ikke hvor jeg skulle legge dette, så da havner det i tråden for dumme spørsmål;) av en kollega fikk jeg i går 6 esker av et produkt som heter Hulk i Bulk Shake Adder, aldri hørt om det før så jeg tenkte å høre her:) fant en link (bla ned til side 9) som viser produktet: http://vitalpharma.no/image/data/brosjyrer/HulkiBulkA5.pdf noen som vet om dette kan ha noe for seg? kan det gi noe effekt på trening, eller hører det hjemme i søppelkassen?
 7. Hei:) Er sårene fordelt over hele kroppen eller er de lokalisert stort sett rundt ørene? Har veterinæren din sjekket katten for øremidd? Har sett flere katter som klør på seg sår omkring ører/hode/nakke som følge av øremidd, så kan være verdt å sjekke for dette. Er også mulighet for å ta en allergiblodprøve, på dyreklinikken der jeg jobber sender vi ofte slike blodprøver til et labratorium i Tyskland for å avdekke allergi. Vi får da tilbake svar på 15-20 protein/korn kilder som vanligvis brukes i ulike fortyper (okse/kylling/and/fisk/egg/melk//hvete/mais... osv) i tillegg får man svar på
 8. Tåkedott

  Dagens negative

  funnet en ny kreftsvulst på hunden min:( den har dukket opp fra intet iløpet av 14 dager, så virker som den er vesentlig hissigere enn den forrige som ble fjernet for halvannet år siden...:-/ heldigvis jobber jeg på dyreklinikk, så selv om timelisten egentlig er full på klinikken, sa veterinæren min at hun kunne fjerne den utenfor arbeidstid på fredag:)
 9. Tåkedott

  2048

  http://logarithmic-flappy-2048.ajf.me
 10. Tåkedott

  Dagens negative

  hadde litt ubehag i knærne etter mye stillesitting i går (jeg har en uvane med å alltid sitte på knærne eller i "indianerstilling"), tenkte at jeg som vanlig bare hadde stivnet, når knærne fortsatt var litt grinete i morrest. Mandag er leg-day, ingen problemer under oppvarmingen, og tenkte at da var det ikke noe problem. startet oppvarmingssettene på knebøy, og det knaste og knaket i knærne, litt ubehag men ikke vondt. kom til 50 kilo, da var det full stopp i knærne. kjentes ut som patella hang seg opp i bunnen av løftet for så å smelle på plass på topp. Måtte gi opp knebøyen og tenkte å prøv
 11. Tåkedott

  2048

  ja, men det er jo ikke det samme å få servert pupper på et sølvfat, artigere å måtte jobbe seg fram til de:p edit: nå høres jeg jo helt småsnål ut, ja, jeg tror jeg må slutte å spille en stund. dette tuller med hjernen min!
 12. Tåkedott

  2048

  ja, nå høres det ut som at jeg er sykelig opptatt av pupper, men jeg er ikke det altså.
 13. Tåkedott

  2048

  Men! her var det ja kjempemasse pupper! jeg klarte jo spillet, men det stoppet etter "2048", og så mange pupper har jeg ikke sett! er det flere varianter av puppespillet?
 14. Tåkedott

  2048

  så aldri noe link i går jeg...? nå ble jeg nysgjerrig også, hvilken link? nytt spill? :-D
 15. Tåkedott

  2048

  Jepp! men jeg måtte jo sjekke selv også kunne ha spart meg det:P Eller, var jo greit nok, for hun som kommer som nummer to, i den oransje toppen har latterlig fine pupper, så det var kanskje verdt det likevell;)
 16. Tåkedott

  2048

  Fullførte nettopp puppespillet. Snakk om å bli skuffet...
 17. Tåkedott

  2048

  æsj, nå ble jeg skuffa, men jeg må jo uansett fortsette så jeg får sett disse også. Men har ikke dette spillet en slik "fortsett å spille"-knapp? eller er det bom stopp på de digre med oljen?
 18. Tåkedott

  2048

  jeg begynner å bli smågrinete, jeg kommer jo ikke videre! tenkte å få sett alle puppene:P
 19. Tåkedott

  2048

  jeg kommer ikke forbi de to digre puppene som hviler på en mage...! blir jo nysgjerrig på hva som kommer etter!
 20. Tåkedott

  Dagens Glade

  Sitter å mumser Kumquat. Namnamnam:-D
 21. Ahhh! Må være fantastisk god lungekapasitet på den mannen! De trener sikkert ofte:P;)
 22. Så en dame i førtiårene drive med noe spensthoppliknende i dag... i boblebadet... spensthopp i boblebad?
 23. Tåkedott

  Dagens negative

  Har i "alle år" fått igjen på skatten, derfor ikke stressa noe med å sjekke altinn... *trommevirvel* restskatt... Jeg har surna:grumpy:
 24. Tåkedott

  Dagens Glade

  Jaaa, litt:whistle: men jeg var sulten:P
 25. Tåkedott

  2048

  jeg fikk det til! jeg fikk det til!! så... nå er det bare å begynne på de neste..
×
×
 • Opprett ny...