Gå til innhold

alfredo96

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om alfredo96

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 11. sep. 1996
 1. Hei! Er ny student i Tromsø og driver med å utforske treningsmulighetene på øya. Driver i hovedsak med utholdenhetstrening, og ser i den anledning etter en lengre trapp for trappeløpping, evt. spenst. Noen som har noen tips til bra trapp? Sjekke Grønnåsen hoppbakke, men der var det skuffende trapper.
 2. Takk for opplysningen! Tror jeg kommer ganske langt med bare placeboeffekten også.
 3. Hvor stor andel av befolkning responderer på kreatin?
 4. Det var det jeg trodde! Skal dra å konfrontere han når kreatinen og styrketreningen begynner å virke.
 5. Var på XXL Lade i går og kjøpte en boks med Hi-pure Creatine. Kom en ansatt og snakket med meg imens jeg stod og studerte de forskjellige kosttilskuddene. Han virket som en verdensmester på feltet. I følge han så var kreatin akkurat det samme som druesukker og at det var viktig med en cardio-øt etter inntak av kreatin for å ikke legg på seg. Ellers så mente han at det var et restitusjonsprodukt og ikke hjalp noe på styrke. Er dette riktig eller er han helt på jordet?
 6. Kjøpte noe kreatin på xxl lade. Fikk høre av han på butikken at kreatin bare var karbohydrater og ikke ga mer styrke, bare masse. Og at man kunne legge på seg mye. Stemmer dette??
 7. Tusen takk for tips. Skal se hvor jeg kjøper. Blir vel coop obs eller xxl siden det er nærmest
 8. Er relativt ny i Trondheim og lurer på om noen som vet hvor man får kjøpt gode og rimelige kosttilskudd. Tenker på kreatin.
 9. Takk for svar. Har allerede benkpress i programmet... Bør mann bruke maks motstand/vekt eller mange reps med lavere motstand
 10. Skal begynne med nytt treningsprogram. Det ligger på fitnessloggen og heter slik får du six pack på rekordtid, elns. lurer på om jeg trenger noen andre treningsprogram en dette? Vil trene hele kroppen! Har problemer med å ta push ups på grunn av en ganglion (celleutposning i hånleddet). Tips til andre øvelser??
 11. alfredo96

  Crossfit

  Det ser gøy ut på videoene, men det er umulig for meg å få noe ut av filmer på kun 3 min. Høres ut som du vet det, så da kan du vel fortelle meg det, om du ikke sparer på den "kunnskapen" din.
 12. alfredo96

  Crossfit

  I sommer og til høsten skal jeg og søtsteren min bygge ett styrketreningsrom i retning crossfit. Etter flere timer med søk har jeg enda ikke funnet noe god informasjon om Crossfit og hva som trengs for å "drive" med crossfit. Derfor tenkte jeg dere kunne hjelpe meg med litt info om crossfit, hva som trengs av utstyr og et treningsoppleg
 13. Det er ikke vanskelig å forstå at det er krig i verden når folk oppfører seg slik.
×
×
 • Opprett ny...