Gå til innhold

Solberg91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  127
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Solberg91

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fredrikstad - CrossFit Plankebyen http://www.plankebyencrossfit.com/
 2. Løpe i skogen gjør underverker! Godt for beina og pusten også.
 3. Alltid knevarmere på venstre kne for min del, tidligere skade, så passer på litt der. Er også litt smertelindring frem til jeg blir skikkelig varm.
 4. Tights når jeg kjører bøy eller olympiske løft og shortser ellers. Alltid en eller annen Tshorte til som er litt digg i stoffet.
 5. Hvis du ser på siste vid i loggen min, så mister jeg brystryggen Fredrik. Noen tips til hvordan jeg kan jobbe effektivt med styrken her, sett bort fra å kjøre mer frontbøy?
 6. Merker selv jeg må kjøre mer frontbøy. Har en tendens til å kræsje sammen litt på tyngre vendinger, så må få opp core stabiliteten litt ved frontbøyen. Selve reisingen for beina er dog veldig lett. Er jo å finne den gyllne middelveien der som er viktig kan jeg tro.
 7. Solberg91

  Dagens Glade

  Har besøk, men det blir ikke øl, ikke snop. Og bare litt skravling.
 8. Solberg91

  Dagens negative

  Forkjøla. Sov 4 timer i natt, og lang skoledag tar livet av meg. Også har jeg treningsfri idag i tillegg
 9. Støtter Bro her. Men 89kg på 191 er da ikke i overkant mye, er ca der selv. Mye fett kan det da ikke være? Mye lettere å bedømme ut ifra bilde, enn kun rene mål.
 10. Sportsmaster.no har. De har også utsalg i Asker.
 11. Kommer nok klokere svar inn her. Men kan vel begynne med å si at jeg synes mengden er litt lav med de fulle øvelsene. 5 sett med single er jo ikke veldig mye. Ville vel kjørt en god del sett på 2-3reps hvis du akkurat er ute av teknikkfasen. Ellers ville jeg vel også byttet ut en av dagens pressøvelse med overstøt, hvertfall fra egen erfaring så er det ikke så lett som man skulle tro å få hastigheten og splitten riktig i overstøt.
 12. Shake Protbar Speltlomper med div Banan Sjokomelk Rosiner nøtter ....
 13. Solberg91

  Dagens Glade

  Veldig hyggelig dag i går! Også er det SOL ute idag! Fikk også akkurat vite at vi "Får" 5 std poeng i et fag fordi de ikke klarte å formulere arbeidskrav, så alle vil få bestått karakter uansett.
×
×
 • Opprett ny...