Gå til innhold

MLarsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MLarsen

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 29. des. 1997
 1. Endret du da på hele kostholdet ditt, eller la du kun til litt ekstra på hvert av måltidene?
 2. Takk for svar! Trente styrke 5 -6 dager i uken. Kondisjonstrening har det vært lite av, grunnet en skade. Da kunne en dag se slik ut: Frokost: Havregrøt med bær/frukt eller en stor skyr med musli og bær/frukt Skolelunsj: Stor lys/halv grov baguette med salat Mellom: En liten skyr eller frukt/bær Lunsj: Omelett, wrap med grønnsaker, eller brød med kalkun/makrell Middag: Kylling, fisk, pasta, poteter, brød (ikke alt samtidig, men du skjønner sikkert)
 3. Hei! Etter over et år med trening og et normalt sunt kosthold var jeg fremdeles ikke fornød med kroppen min. Har derfor den siste måneden endret kostholdet mitt. Slik ser min dag ut: Frokost: 1 kopp detox/grønn te eller sort kaffe. Mellom: Ett eple Skolelunsj: En skyr (den minste, uten musli) Lunsj: To knekkebrød med makrell eller kalkunfilet / diverse stekte grønnsaker / salat med diverse grønnsaker / tre-fire speltlomper med kalkunfilet og salat. Middag: Kylling, fisk, grønnsaker, omelett. Dropper pasta, ris og brød, og erstatter det med grønnsaker. Kvelds: 1 kopp detox/grønn
 4. MLarsen

  Skinny tea

  Hei! Er en te-elsker, og har fundert på om jeg også kan bruke denne "egenskapen" til noe litt mer fornuftig. Har lenge både hørt og sett resultater hos andre etter forskjellige detox teer. Blant annet er "Skinny tea" fra Healthy Herb Tea en av de mest populære. Formålet mitt med en skinny te vil være å stramme opp, i kombinasjon med et riktig kosthold og trening. Er det noen her inne som har prøvd noen form for slik urtete? Eller kanskje dere bare har noen tanker rundt dette? (fant ingen tidligere tråder om dette, men om dere vet om noen kan dere gjerne linke dit)
 5. Hei! Har veldig lyst til å lage mine egne troika-sjokolader, og til dette trenger jeg marsipan. Noen som vet om eller vil anbefale kjøpe-marsipan med mindre (helst uten) sukker?
 6. Hei! Jeg har lyst til å prøve ut proteinpulver. Er det noen som kan anbefale noe som "førstegangs protein"? Trener styrke, 4-5 dager i uken. Ønsker markerte muskler og nedgang i fettprosent. Jeg har sett på Diet Protein og 100 % Whey Protein hos Proteinfabrikken.no, som fra min synsvinkel virker greie. Vil gjerne høre deres meninger og anbefalinger, som har mer erfaring med dette enn hva jeg har! Håper på svar
×
×
 • Opprett ny...