Gå til innhold

Nurse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nurse

 • Rang
  Medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Oslo
 • Interesser
  Dype samtaler om krig og fred og sånt.

Nylige profilbesøk

1 527 profilvisninger
 1. Med fare for være litt negativ....har ikke smakt den og kommer neppe til å gjøre det. Regner ikke Grandis som pizza. Spiser ikke ferdigpizza generelt.
 2. Nurse

  Dagens Glade

  Juleferie om to dager. Hurra.
 3. Nurse

  Dagens negative

  Jeg er vaksinert mot å legge på meg samme hvor mye mat jeg spiser. MÅ jeg gå på kakediett for å klare det?
 4. Flere manualer hadde vært topp. Som f.eks. oddetallshantler. Etter 7 kg er det bare partall der hvor jeg trener. Bedre ryddekultur blandt medlemmene. Det virker som om mange er vaksinert mot å rydde opp etter seg. Fordømt irriterende.
 5. Vi har kanskje litt forskjellig syn på hva som er nevneverdig. Har du tenkt på det? Dessuten satt jeg det på spissen med vitende og vilje da jeg mener at lønna er for lav i forhold til utført arbeid/ansvarsområde/forsvarlig pasientantall osv.osv. Jeg har topplønn nå. Med 219 kr pr time. Så hvis din bedre halvdel har godt over 200 kr / time UTEN utdanning så vil jeg gjerne vite hvor hun jobber for der vil jeg også jobbe.
 6. Som sykepleier tjener man ikke nevneverdig mye mer med tre års høgskoleutdannelse. Er kun tilleggene som gjør lønna brukbar. Kun dagvakter = fattigkassa neste.
 7. Nurse

  The thigh gap

  Hvorfor i all verden vil du ha mellomrom mellom lårene?? Jeg har hatt det helt siden tenårene og det var alltid gjenstand for mange " festlige" kommentarer da jeg var yngre.
 8. Forsøkte å veie maten en periode siden jeg mistenker at jeg ikke får i meg nok. Ga opp etter en dag eller to. For mye pirk. Nå spiser jeg bare litt mer så får jeg se om det blir noe progresjon på muskelfronten etter hvert.
 9. Nurse

  Dagens negative

  Hmm...det har jeg ikke tenkt på engang. Lurt!!
 10. Nurse

  Dagens negative

  Hvorfor MÅ så mange opplyse om hva man dør eller blir syk av hele tiden?? Det gjør meg deprimert! Mener ikke deg altså, men hun Bornsteindama
 11. Nurse

  Dagens negative

  Hvorfor har "mitt" treningssenter bare hantler med partall når man kommer over 8kg!?!? Jeg kommer ALDRI til å klare å komme forbi 12kg-hantlene i mil.press!! Eller curl for den sak skyld.
 12. På samme måte som man skal la stanga hvile på brystet mellom hver rep når man tar benkpress?
 13. Skal man virkelig smelle stanga i gulvet for hver rep når man tar markløft? Blir ikke det bittelitte grann juks? Man mister jo spennet på en måte da man får en ørliten hvilepause når stanga er i gulvet.
 14. Du får kreft av ditt og dør av datt. Kort sagt...det er farlig å leve.
×
×
 • Opprett ny...