Gå til innhold

byLara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. byLara

  Sjenert mann..

  Sorry, han vil ikke. Anbefaler deg å gå videre.
 2. Jenter bruker helst sports-bh, men de ser nødvendigvis ikke ut som en traust sports-bh lenger. Jo beder hold og passform på de, jo mer push-up faktor blir det. Men dette har med at puppene holdes på plass og at det er lettere for jenter å trene. Og at en tar seg bra ut i tillegg er vel ikke noe negativt er det vel!
 3. Må si jeg blir litt provosert hvis dere stempler Lone Norås for å spille på porn-faktor. Hun utstråler veldig mye attitude, er veldig godt trent, er oppriktig interessert i trening og å formidle dette. Helt feil å skulle ta henne for at hun i tillegg ser helt smashing ut! På bloggen sin viser hun også en mer naturlig side av seg selv som jeg også er veldig imponert over. Jeg synes hun er utrolig kul og et veldig godt forbilde, hun gir meg masse inspirasjon.
 4. Bruker Shu Uemura Essence Absolute + sjampo i samme serie, Cleansing Oil Shampoo. Viktig å ha i oljen i hårtuppene etter vask før håret er tørt. Funker veldig bra på tørre håtupper. Ellers for å spare til langt hår så er det å klippe det minst mulig hos frisør, de klipper alltid mer enn avtalt.
 5. Hindrer Cerazette (som inneholder progestogen) muskelvekst/restitusjon?
 6. For mobilisering av brystryggen: Ligg på ryggen over en foamroll, omtrent midt på ryggen. Strekk deg baklengs rundt foamrullen, for å øke bevegeligheten i brystryggen. Stabiliser samtidig korsryggen med kjernemuskulaturen. Her er det kun ønskelig med økt bevegelsesutslag i brystrygg. Utfør øvelsen rolige og kontrollert, med dyp pust. Dette skal ikke være anstrengende. Dette er en form for egenmobilisering og 'knekking' i brystryggens ryggvirvler er derfor ikke unormalt. Utfør 5-10 repetisjoner over flere segmenter i overkropp, men unngå nakken.
×
×
 • Opprett ny...