Gå til innhold

Tor-Erik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tor-Erik

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 11. feb. 1983

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har forøvrig trent styrke i litt over 2 år, so er ikkje heilt nybegynner.
 2. Hei. Eg har trenet Phat siste 4 månene og hatt fin framgang med det. Men pga en skade under foten, må eg vente lit med å trene beina igjen. Kunne ogso tenkt meg kortere økter. Om det blir fleire økter i veka gjer ingenting. (Inntil 6 økter i veka) Har lyst å trene følgende muskelgrupper på egne dager. -RYGG -Skuldrer -Bryst -Armer Kunne noken komt med råd på hvilken rekkefølge en bør trene dei ulike muskelgruppene?
 3. Tor-Erik

  Dagens negative

  off, bere 2 veker igjen av frituren min..:/
 4. Noen som har erfaring med dei div fettforbrennings produktene som er å få kjøpt, på bla gymgrossisten då? Vil det ha noen merkbar effekt?
 5. oki takker for tilbakemelding. låg på 16-17% for 3 måneder siden. men etter nytt programm og endret kosthold, har vekta godt opp 6-7kg. Vil anta at det ikkje bere er muskler, vil derfor ned i fettprosent å få en mer definert kropp mot sommeren:)
 6. Tor-Erik

  Deffe spørsmål

  Hvor høyt kcal underskudd er det anbefalt å legge seg på? Hva kan enn forvente å gå ned pr måne? Har planer om gå ned 6-8kg i fettmasse.
 7. Skulle hatt litt tips/hjelp, til hva man kan trene på for å greie chins med bare 1 hånd? Har pr idag so vidt begynt å trene litt på å løfte meg opp etter 1 hånd, men må da bruke den ledige hånda som litt ekstra dra hjelp ,ved å holde rundt underarmen på hånden eg henger etter.
 8. Eg er ogso i nordsjøen med ca 1mill i årslønn, å skulle betale ca 2000kr månen ved 40% samvær. Men forholde ordna seg til slutt.
 9. takker for info! grei pekepinne de der.
 10. trent regelmessig i styrke i vel 1 år, so vil rekne meg som nybegynner ja:)
 11. Hvor mye muskelmasse kan en forvente å legge på seg på 1 måne? Trener styrke 4t i uka. 177cm, å 85kg. Litt greitt å finne ut om de er bare fett en legger på seg;)
×
×
 • Opprett ny...