Jump to content

Yuna

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yuna

 1. Havregrøt med cottage cheese, sukrin og kanel. Har fått helt dilla på det i det siste. :happy:
 2. Yuna

  Cottage Cheese.

  Bruker det oppå/inni havregrøt, og ved siden av kyllingfilet og grønnsaker
 3. Favoritten er speltlompe med egg i, naam.
 4. 46... ikke så altfor bra! Er veldig mange jeg har tenkt å se en dag da. Og hvis jeg kunne telt med hvor mange ganger jeg har sett de samme filmene hadde tallet vært myyye høyere.
 5. Yuna

  Den store lesetråden!

  Haha, ja... Jeg begynte å lese Hunger Games fordi alle vennene mine syntes de var så bra, så var det noen som sa etterpå at HG var ren herming etter Battle Royale. Så da måtte jeg så klart lese den og Veldig glad for det, må være en av de beste bøkene jeg har lest noen gang!
 6. Yuna

  Den store lesetråden!

  Takk for tips, legger de til i leselisten min!
 7. Yuna

  Den store lesetråden!

  Ah, jeg elsker virkelig å lese, men har blitt så mye dårligere på det de siste årene. Favorittbøkene er Harry Potter, som jeg har vokst opp med, og de har jeg lest utallige ganger både på norsk og engelsk. Nå pleier jeg å høre de på lydbok om kvelden før jeg sovner, det er bare så koselig! Men de siste bøkene jeg har lest: Divergent, Insurgent og Allegiant - Veronica Roth. De første to bøkene var fantastiske og jeg forelsket meg helt i dem, derfor var det ganske kjipt at den siste boken var så skuffende. Men likevel var følelsen jeg fikk da jeg leste de første så bra at det overgår hvor dårlig avslutning triologien fikk! (Later som den ikke eksisterer). Battle Royale - Koushun Takami. FOR en spennende bok! Leste den ut på 1-2-3 og ville bare ikke at den skulle slutte. Fikk anbefalt den etter å ha lest Hunger Games-serien (som jeg elsket), for det er jo ganske likt konsept, men synes likevel det er heeelt forskjellige bøker. Anbefales! The Fault in Our Stars - John Green. Fin bok! The Hobbit - J. R. R. Tolkien. Brukte veldig lang tid på den da det var litt varierende hvor spennende den var, men likte den absolutt. Nå for tiden leser jeg Lord of the Rings the Two Towers og jeg nærmer meg endelig slutten snart. Siden jeg forguder filmene over alt på jord følte jeg nesten at jeg måtte lese bøkene også, men synes de er litt tunge. Likevel veldig koselig da, og god engelsktrening! Er også halvveis i Delirium av Lauren Oliver, en triologi som foregår i et dystopisk samfunn hvor kjærlighet blir sett på som en sykdom og noe man kureres for når man blir 18 år. Veldig interessant konsept, men er litt skuffet. Kjøpte alle bøkene på en gang, så må jo lese alle, men håper det tar seg litt opp snart. Siden jeg virkelig fikk øynene opp for "dystopia" etter Hunger Games, Divergent og Battle Royale bestilte jeg mange bøker på Amazon i den sjangeren, så har masse lesestoff nå. Blant annet serien hvor Uglies av Scott Westerfeld er første bok, Matched-triologien av Ally Condie og Delirium som jeg nevnte. Har også planer om å lese the Maze Runner. o-o:)
 8. 358 DAYS 23 HOURS 32 MINUTES Since Mar 09, 2008. Hehe, wow. Har brukt nesten et år av livet bare på facebook. Det er ganske sykt ... Hjelper sikkert en del at vi fikk bruke pc på videregående hele tiden og det eneste jeg gjorde var å sitte på facebook og chatte
 9. Yuna

  Hva studerer du?

  Jeg tar bachelor i HR (human resources) og personalledelse Det går ut på hvordan forvalte de menneskelige ressursene i en organisasjon; å rekruttere, lede og utvikle mennesker. Hvordan få folk til å fungere sammen, motivere dem. Veldig spennende og definitivt et studie som blir enda viktigere og mer kjent i fremtiden!
×
×
 • Create New...