Gå til innhold

Yuna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Yuna

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 09. jan. 1993
 1. Havregrøt med cottage cheese, sukrin og kanel. Har fått helt dilla på det i det siste. :happy:
 2. Yuna

  Cottage Cheese.

  Bruker det oppå/inni havregrøt, og ved siden av kyllingfilet og grønnsaker
 3. Favoritten er speltlompe med egg i, naam.
 4. 46... ikke så altfor bra! Er veldig mange jeg har tenkt å se en dag da. Og hvis jeg kunne telt med hvor mange ganger jeg har sett de samme filmene hadde tallet vært myyye høyere.
 5. Haha, ja... Jeg begynte å lese Hunger Games fordi alle vennene mine syntes de var så bra, så var det noen som sa etterpå at HG var ren herming etter Battle Royale. Så da måtte jeg så klart lese den og Veldig glad for det, må være en av de beste bøkene jeg har lest noen gang!
 6. Takk for tips, legger de til i leselisten min!
 7. Ah, jeg elsker virkelig å lese, men har blitt så mye dårligere på det de siste årene. Favorittbøkene er Harry Potter, som jeg har vokst opp med, og de har jeg lest utallige ganger både på norsk og engelsk. Nå pleier jeg å høre de på lydbok om kvelden før jeg sovner, det er bare så koselig! Men de siste bøkene jeg har lest: Divergent, Insurgent og Allegiant - Veronica Roth. De første to bøkene var fantastiske og jeg forelsket meg helt i dem, derfor var det ganske kjipt at den siste boken var så skuffende. Men likevel var følelsen jeg fikk da jeg leste de første så bra at det overgår hvor
 8. 358 DAYS 23 HOURS 32 MINUTES Since Mar 09, 2008. Hehe, wow. Har brukt nesten et år av livet bare på facebook. Det er ganske sykt ... Hjelper sikkert en del at vi fikk bruke pc på videregående hele tiden og det eneste jeg gjorde var å sitte på facebook og chatte
 9. Yuna

  Hva studerer du?

  Jeg tar bachelor i HR (human resources) og personalledelse Det går ut på hvordan forvalte de menneskelige ressursene i en organisasjon; å rekruttere, lede og utvikle mennesker. Hvordan få folk til å fungere sammen, motivere dem. Veldig spennende og definitivt et studie som blir enda viktigere og mer kjent i fremtiden!
×
×
 • Opprett ny...