Gå til innhold

Hopperen24

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. All erfaring med legers utspill om ernæring, spesielt rettet mot kroppsbygging/fitness/styrketrening, er jo tullball.. De vet faen ikke hva de snakker om..
 2. Jeezuz.. Forskjell på FHM forsidepike og en idrettsutøver som driver med noe som krever dedikasjon og beinhard jobbing døgnet rundt i lang tid.
 3. Hopperen24

  proteiner

  Du er kanskje den kuleste personen jeg har møtt (/lest?)
 4. Jeg sa en ting, at dere kritiserte (les posten din du). Resten var spørsmål.
 5. Morsomt når de som har hatt fitnessfeber i et par uker/måneder og skal kritisere de som har drevet med dette hele jævla livet. Dere er klar over at man ikke kan hevde seg i verdenstoppen i bygging uten doping? Fordi det er ikke er forbudt, fordi alle gjør det. Tror dere det ikke er doping i norske konkuranser?
 6. Så man skal ikke velge ut ifra erfaring og kunnskap når det kommer til hvem som skal guide deg i over 3 måneder gjennom kanskje den tøffeste påkjenningen du har gått gjennom?
 7. Nathalia Melo > Ashley Kaltwasser (bilde fra TS). Verken fysikk eller form er spesielt imponerende på Ashley Kaltwasser? Kjipt at de går den veien i dømmingen.. Og hvorfor flertallet heller vil se ut som Kaltwasser enn Erin Stern (første bildet) synes jeg er rart
×
×
 • Opprett ny...