Gå til innhold

christine.ana

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om christine.ana

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 05. april 1993
 1. Hei Har tengt å begynne må noen form for kosttilskudd. Trener en god del utholdenhet og innimellom styrke (det er ikke styrke jeg fokuserer mest på). MEN vet noen av noe jeg kan ta for å øke utholdenheten, energien o.l. Kjempefint med linker til eventuelle produkter Har sett litt på Beta alanine og kick start på x-life.no er dette noe som kan være aktuelt?
 2. Åja skjønne.. Har hørt at noen fylker eller kommuner tilbyr lærlingetid ved norske institusjoner i utlandet, Gran Canaria blant annet har jo en del Norsk eide institusjoner, pleiehjem. Så tengte å ta det via noe slikt da. Så det ikke blir kluss med lærlinge tid, lover og regler osv. Vil bare komme meg ut å se verden litt, jobbe i utlandet er noe av det jeg har tengt mye på, det går nok ikke i lengden, men over en 2-3års periode.
 3. SÅ MED! Skal måle armer og ben i morgen tidlig. Men er nå 163høy, 21år, 76kg... Hvilken kostholdsplan går du etter?
 4. Heihei Jeg er snart ferdig på helsearbeiderfag VG2 (endeliiig!) å så skal jeg gå ut som lærling til sommern, høsten eller no sånt. - Men casen er den at jeg er veldig gira på å gjøre dette i utlandet. Spania, England, Sverige, Italia, what so ever. Er den noen her inne som har gjort det? Hva går en slik lærlingetid gjennom? finnes det noen nettsider jeg kan finne info? - har søkt på google, men roter meg inn på så mye annet rart. Noen som vet så ta gjerne kontakt!
 5. Ashley horner mer perfekt blir det ikke!
 6. Heihei! Jeg skal i babyshower til helgen, men har for knappe 3 dager siden begynt med en matplan (igjeeen), hvor babyshower-, bursdag-, sosial-, -kosemat ikke er låv. Hva skal jeg gjøre? Jeg har også en del venninner som alltid vil spise noe når vi skal være sammen, virker til tider som om de ikke klarer å kose seg uten noe å bite i. Når jeg sier at jeg driver med en matplan er svarene ofte "hærregud slutt og tull" "dæ e jo bære denna gången, så spis du litt mindre enn anna gång" "det e jo ikje kvær dag" osv. Er veldig lei og føler meg ofte som en skikkelig "festbrems" ... Hva kan jeg
×
×
 • Opprett ny...