Gå til innhold

Peaches

Medlemmer
 • Innholdsteller

  222
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Peaches

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 21. juni 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Supert! Det går nok fint, kan sjekke på posten i morgen:-)
 2. Selges pga for stor str, er str M. Enten har eg blitt noe mindre eller så er shortsen litt store i str. Selges kr 340, samme som ny pris pga ikke brukt. Kan hentes eller muligens leveres i Bergensområdet.
 3. Ja eg har de, det er ni stykket, send meg en PM du så avtaler vi noe:-)
 4. Det er eg usikker på, kanskje rundt kr 70? Er nok kanskje ikke verdt det...
 5. Selger en eske med disse, har vel spist tre. Kjøpt på ihearb for noen måneder siden. Eg liker ikke smaken så lurer på om noen i Bergen vil kjøpe de? Kom med prisforslag:-)
 6. Da er eg med på trening mandag også! Lederen sa eg kunne bare møte opp:-) litt skummelt å være ny, tar dere meg under deres vinger?
 7. Dette har eg også lyst til:-) Sendte en Mail til lederen i BSK i dag.. Det er vel kanskje mulig å komme se litt? Noen som vet om de trener i haukelandshallen eller har byttet lokale? De burde virkelig oppdatere nettsiden sin litt:-)
 8. Peaches

  Dagens Glade

  Er skikkelig betatt av en fyr eg nylig møtte:-), dette kunne også stått på dagens negative for det stresser meg skikkelig.. Det er skummelt å like noen så mye... :-)
 9. Helt ærlig etter å ha lest tråden din så mener eg du burde ta kontakt med fastlege og eventuelt få en henvisning til psykolog. Har utdannelse og arbeider innenfor dette feltet. Det virker som du har et usunt forhold til mat, kropp og trening. Lykke til vertfall:-)
 10. Kvinne: 27 Høyde: 167cm Vekt: 65kg Mål: nærmere 60kg, men ikke miste muskelmasse.. Vekten er forsåvidt ikke så viktig, fettprosenten er mer relevant. For er ikke stor nå, men vil ha mer synlige markerte muskler. Da må litt fett bort:-)
 11. Takk for svar:-) tja kjenner det ikke så mye selv med strikk... Føler teknikken i nedtrekk er god, kjenner det i ryggen da.. Får bare øve på riktig teknikk mer:-) styrke ryggen.
 12. Liker denne tråden for målet mitt er også å klare en pullup snart:-) klarer fire med strikk, men tror det gir mye hjelp(10kg minst). Meeen mitt problem/utfordring er at eg kjenner det sinnsykt i armene etter å ha tatt negative, ikke i ryggen... Kan det tenkes at eg har for lite kontakt med de riktige musklene? Setter pris på noen innspill, uten å kuppe tråden så klart:-)
 13. Peaches

  Dagens negative

  Drakk en supergod cookies and cream protein Shake med banan( søtt og godt) meeen ble visst for mye av det gode for kastet alt opp. What... Omgangssyke på gang?? ... Sorry viss folk synes det er ekkelt å nevne oppkast(deal with it) Nekter å være syk, har planlagt den gode økten i morgen. Tok forresten en vaksine idag, men blir vel ikke kvalm av det?
×
×
 • Opprett ny...