Gå til innhold

Neski

Medlemmer
 • Innholdsteller

  221
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Neski

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 31. aug. 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fantastisk! Etter min erfaring, så er mye av jobben gjort når du har klart å gjøre treningen til en vane Jeg var i ganske lik situasjon som deg, ganske lik høyde, og litt høyere vekt. Gjorde akkurat det samme som deg. Spurte om hjelp her på fitnessbloggen, fikk gode svar som hjalp meg, og motiverte meg. Resultatet var at jeg først gikk ned 14-15kg, før jeg begynte å fokusere på å bygge muskelmasse og styrke. Stå på!
 2. Neski

  Dagens negative

  Han Kyrre e på besøk.
 3. Liker markløft godt, og da er det nok fort gjort å bli litt for ivrig som nybegynner
 4. Går egentlig i markløft på hver eneste økt.
 5. Har ikke prøvd miksgrep, men skal prøve det neste gang. Det jeg synes er merkelig er at jeg for litt siden hadde null problemer med 110kg, mens jeg idag og sist trening sleit nok med 90kg. De par siste treningene er første gangene jeg i det hele tatt har kjent noe i underarmene under markløft, noe som da skulle tilsi at jeg rett og slett er blitt svakere i klypene. Hvorfor?
 6. Har nå snart trent styrke i en måned, og har merket god framgang i de fleste øvelsene. Men, en ting jeg merket de 2-3 siste treningene, er at grepet i markløft har begynt å svikte, noe som jeg synes er rart, med tanke på at jeg ikke har lagt noe særlig med vekter på. Nå sliter jeg plutselig med 90kg, og kjenner det godt i underarmene, mens jeg for litt siden tok 110, og merket ingenting på grepet. Dette synes jeg er litt merkelig. Kan jeg være overtrent? Er ikke så enkelt for en nybegynner å skulle vite hvor mye man kan trene i uka. Vil jo hverken trene for mye eller for lite.
 7. Neski

  Dagens Glade

  Byttet merke havregryn til Bjørns. Det angrer jeg ikke et sekund på! Nå smaker havregrynsgrøten faktisk grøt, i motsetning til før, der den smakte som en eller annen merkelig pudding av havre. Virker som om det er mer protein i Bjørns også (ifølge pakken) så bare positivt
 8. Neski

  Dagens Glade

  Den nye yoghurten, 14, var jo kjempegod! Den skal kjøpes inn flere ganger.
 9. Fikk høre av en kar fra Stavanger at nordlendinger flest høres ut som de er påvirket av hasj/marihuana. Rolig og selvsikker i stemmen.
 10. Da har du isåfall "viddedialekt". Palatalisering eksisterer langs nesten hele kysten, så vidt jeg vet. Hvertfall i Nord-Norge. Selv i Finnmark.
 11. De jeg kjenner sørpå blir alltid like forvirra hver gang jeg sier "Nåh?" Uten at jeg forstår hvorfor. Er så normalt å bruke det uttrykket her at det er vanskelig å forstå at det kanskje ikke er like normalt i resten av landet. Har også flere ord som sikkert er litt spesielle: Dæill (Hump, som f.eks hump i veien) Isjte (Eg/æ isjt ikke, jeg orker ikke) Voi voi (Oppgitt "Jaja") Ago (Klem, mye brukt til barn) Ainnse (Å oppdage, legge merke til) Ajere (Herje) Atme (Ved siden av) Atti (Borti) Baille (Streve) Bisk (Sur, amper. F.eks En bisk gammel kjærring) Bæillje (Skrike) Bæse (S
×
×
 • Opprett ny...