Jump to content

lillemeg

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 1. Blir fornøyd jeg bare jeg hadde funnet en mann jeg... Jeg vet hva en hammer er selv osv...
 2. Irriterer meg over at alle kjekke menn er opptatt.
 3. lillemeg

  Frokost

  Hva kan man spise til frokost som holder en mett noen timer? Noen som har gode forslag??
 4. Jeg vil gjerne bli sjekka opp Gjerne av en mann som kan lære meg alt om trening og alt om mat, og i tillegg så kan han godt være kjekk... Hadde vært fint det
 5. Det var en som skrev dette :Herrelighet denne tråden din handler ikke om din kortvokste kompis eller Gamla, men om hvorvidt mennesker som rett og slett har spist for mange kalorier fortjener å bli skrytt opp i skyene fordi de har gått over til å spise passe mengder mat.
 6. Ville du ha skrytt en som har spist for lite kalorier i årevis og kastet opp maten sin opp i skyene, hvis hun eller han gikk over til å spise nok mengder mat igjen?
 7. Hei.. Må nødt til å skrive litt om dette. Jeg tenker at overvekt noen ganger kan sammenlignes med andre typer misbruk... Altså, noen misbruker mat, noen alkohol, noen helt andre ting... Det som ligger bak, kan være alt fra himmel og jord... Jeg har misbrukt mat, i mange år, for å dekke over andre ting... Jeg skal ikke legge ut i detaljer om min oppvekst, men jeg tror de fleste overvektige ikke blir det frivillig... Om folk skal få skryt for at de går ned i vekt? Hvorfor skal de ikke det? Bør ikke de fleste få positive tilbakemeldinger når de gjør ting som er vanskelig, og klarer det?
×
×
 • Create New...