Gå til innhold

Jonnybravo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vet ikke om dette er nok? Synes den tabellen er litt uklar... Så er det, det om man også skal ha pauser fra PWO?
 2. Ok, takk for svar! Var egentlig mest urolig for at det kunne være mer skadelig.. Da det også er kreatin i PWO. Men da kan jeg kombinere dette uten å bekymre meg..
 3. Hvordan er det å ta Kreatin Monohydrate sammen med PWO? Ikke ta det sammtidig, men at man tar PWO før treninga også kreatine en eller annen gang etter?
 4. Hørt at hvertfafl ikke no-xplode er noe særlig.. Det er gode rabatter på både NaNo Vapor og Jack3d på gymgrossisten nå!
 5. Trodde man skulle ha et opphold?
 6. Hvem burde man gå for? Jack3d advanced (http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/jack3d-advanced-230g) Eller: NaNo Vapor (http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/nano-vapor-performance-series-477g) Aldri brukt PWO før.
 7. Hei! Jeg lurte på om noen vet hvordan det er å ta PWO(Jack3d advanced) når man tar kreatine? Monohydraten tar man jo ca. annenhver måned, men kan man bruke PWO samtidig selv om det også inneholder kreatine? Vet at man kan, men er det noe problem med det? Eller velge en av da, og hva er da isåfall best?
 8. Hei. Jeg har begynt på kreatine monohydrate fra "Star nutrition". Det jeg lurer på er når på dagen man burde ta det, jeg vet at man skal ta det hver dag, trening eller ikke. På Gymgrossisten står det rett etter trening og på pakka står det at man skal ta det på morgenen. Står også at man ikke skal ta det sammen med koffeine, så jeg kan ikke ta det rett etter trening da proteinpulveret mitt inneholder koffein (ble ganske uggen den gangen jeg gjorde det). Før trening liker jeg også å ta en kopp kaffe, men har ingen problemer med å kutte ut kaffekoppen før trening. Så om noen har noe erfaring m
 9. Takk for bra svar!! Nå som jeg allerede har brukt 250,- på BCAA så får jeg vel bruke det og se hvordan det er Ellers så er jeg egentlig opptatt av og spise sunt. Har begynt å ta BCAA før trening, så spiser jeg etter på eller tar en shake (den inneholder jo også BCAA) Takk for svar!!
 10. Hei! Jeg har kjøpt BCAA i kapsel (vet det er dumt, har lært av det nå). Når skal jeg ta det? Jeg bruker også proteinpulver så kan jeg bruke BCAA før trening og proteinpulver rett etter trening? eller er det mest gunstig og ta det før og etter? F.eks 2 kapsler rett før, og 2 kapsler rett etter? også proteinshaken? Har også lest at BCAA bare funker hvis du tar det på tom mage før trening.. stemmer dette? Jeg klarer ikke og trene uten å spise først, må gjerne ha i meg et par skiver først. Er det da borkastet og hive i seg BCAA først? Hva er egentlig best? eller rettere sagt, hva funker? Kan
×
×
 • Opprett ny...