Jump to content

Jakey

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Jakey

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/12/1989
 1. Noen som hadde noen svar til dette? Nå har jeg handlet inn litt fra gymgrossisten. Ble kanskje litt mer enn jeg hadde tenkt men ok. Her iallfall det endelige. Lurer litt på når jeg skal ta det forskjellige? Whey-100 sammen med frokost. Og Only One Advanced (vitamin, mineraler og antioksidant) Creatine monohydrat, står at det skal tas 4 ganger daglig (og kun en toppet teskje?), når anbefales da, mtp. på trening før eller etter? Creatine Complete Extr (PWO), står den skal tas om morning eller før trening. Hva er best? Trener kl. 5. Grønn te (tabletter) daglig anbefalt doser er 1-3, vet ikke hvordan du finner ut hva som passer den enkelte best? Casein Protein før jeg legger meg. På forhånd takk!
 2. Takk for alle svar Nå har jeg handlet inn litt fra gymgrossisten. Ble kanskje litt mer enn jeg hadde tenkt men ok. Her iallfall det endelige. Lurer litt på når jeg skal ta det forskjellige? Whey-100 sammen med frokost. Og Only One Advanced (vitamin, mineraler og antioksidant) Creatine monohydrat, står at det skal tas 4 ganger daglig (og kun en toppet teskje?), når anbefales da, mtp. på trening før eller etter? Creatine Complete Extr (PWO), står den skal tas om morning eller før trening. Hva er best? Trener kl. 5. Grønn te (tabletter) daglig anbefalt doser er 1-3, vet ikke hvordan du finner ut hva som passer den enkelte best? Casein Protein før jeg legger meg. På forhånd takk!
 3. Kom på en ting i farten. Ifølge gymgrossisten ble jeg anbefalt kreatin, men ble frarådet mutant mayhem (PWO) pga. koffein som vistnok skulle minske effekten på kreatin. Hvorfor selge de da PWO, som inneholder koffein og kreatin ?
 4. Takk for innspill Keep it simple, skal huske på det!
 5. Hei, har trent i flere år, men aldri brukt kosttilskudd. Nå har jeg begynt med casein protein om morgningen, så har jeg Malto-Flex Pure (karbohydrat) før trening, og whey-100 etter trening. Avslutter kvelden med ny runde med casein protein. Trener crossfit, så trenger utholdenhet og styrke. Mitt mål med treningen er og få styrke og gå ned i fettprosent. Har lest litt rundt, og spurt litt på gym grossisten og x-life. Samt snakket litt med folk. Men blir aldri klok på dette. Er jo så mye og velge i, at jeg blir rett og slett gal av og se utvalget. Og skal en tro hva en leser, skulle jeg vel hatt en boks av hver sort som fantes. har blitt anbefalt og droppe karbohydratene og bytte det ut med PWO. Har også blitt anbefalt disse 2 pakkene: http://www.x-life.no/products/vi-anbefaler-muskelpakke og http://www.x-life.no/products/vi-anbefaler-diettpakke Andre har anbefalt meg. og bare begynne med creatin. Leser og noen som nevner, grønn te og noen andre ting (kommer ikke på i farten) Blitt anbefalt og begynne med koffein (med tanke på forbrenning). Så nå sitter jeg til slutt bare her forvirret. Hva anbefaler dere for og nå mitt mål (full pakke, vitaminer og alt)? Nå tenker jeg langsiktig og ikke noe mirakel kurer. På forhånd takk! Mvh. Jarle
×
×
 • Create New...