Gå til innhold

Stig Haaland

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stig Haaland

 1. Det eneste som er i veien for meg på trening er vektene. Og de skal for faen meg flyttes!
 2. Ja, det er nok av denne typen mat og tung trening som bygger en skikkelig manne-mann! Prøver å følge dette opp så godt jeg kan.
 3. Bubbling squeek, egg, biffburgers, hp sauce.
 4. Maizena, snowflakes, potetmel, grønnsaker som har kokt lenge som du moser inn i sausen (typ; gulerøtter, løk osv).
 5. Det er mye som ikke er lov i Norge, men som fortsatt blir gjort. Du må bare være så listig som du kan slik at du ikke blir oppdaget. Dessuten kan det gi et "kick" av å leve på feil side av loven.
 6. Nei, så absolutt ikke. Nå er det jo konstatert at den er laget av kjøtt, og dermed inneholder proteiner. Så nå kan du spise med god samvittighet.
 7. Slenger ut noen visdommsord jeg liker selv om det strider mot tråden (fordi jeg kan): "Kunnskap er for sjelen hva en god helse er for kroppen".¨ "Snakk lite. Snakk sant". "Strenghet mot seg selv og mildhet mot andre kjennetegner en fortreffelig karakter". Denne appellerer veldig ofte til kroppsbyggere.
 8. Men... men... damer fiser da ikke?
 9. Tja, hvorfor ikke. Hvordan føles kroppen på en slik dag?
 10. Av ren nysgjerrighet Stig... Hvorfor alle disse sinnssyke inntakene?
 11. Høres ut som om noen er anelse misunnelige for at du har fått til å legge om livsstilen. Og det at du er sterkere enn dem er også et veldig konkret bevis på at det du gjør fungerer, som igjen fører til mer sjalusi fra deres side, derav de 'tynne' kommentarene.
×
×
 • Opprett ny...