Gå til innhold

Hyuna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Okei, da lar jeg håndleddet hvile over helgen. Tusen takk for svar ))
 2. Jeg har i det siste satset stort på brystpress for å forberede meg best mulig til sesjon, men etter økten i dag merker jeg at jeg har nokså store smerter i høyre håndledd, nesten som forstuelse... Dette er krise, jeg føler jeg er nødt til å fortsette å trene bryst.. Finnes det noen alternativer, hvor jeg ikke belaster håndledd?
 3. Kanskje flua di husker Er det gutten på bildet som snakker?
 4. Takk for et godt og forklarende svar! :-)
 5. Åja, haha. Tok en sånn kroppsanalyse, står at basalforbrenning min er på 1445 kcal. Så det er jo ikke langt ifra 1500 som du sier. Men hva med de dagene jeg ikke trener? Skal jeg fortsatt holde meg på 1700-1800 kcal da, eller går det greit å ligge på 1500?
 6. Takk for svar, og eh... Hæ?
 7. Ahh, sånn at jeg ikke blir helt fanatisk mener du. Got it!
 8. Men folkens, dette med å telle kalorier, blir man vant til det etterhvert? Jeg mener, blir vel hardt å telle alt man spiser, men det er vel noe man bare vender seg til, eller?
 9. Nei jeg har bare hørt det litt sånn overalt. Jeg er 18 år, 160 cm høy, 65 kg Trener vel i gjennomsnitt 3 ganger i uken, styrke/kondis. Vil gjerne bli fast og deilig til sommeren, helst til juni
 10. Jeg er ei 18 år gammel jente som vil ned i vekt! Og har hørt at 1500 kcal er forsvarlig, og da lurer jeg på: Hvordan ser egentlig 1500 kcal ut? Hva og hvor mye spiser man på en dag, hvordan i alle dager skal jeg klare å få oversikt over at jeg får i meg 1500 kcal hver dag?
 11. Ja, vi er begynner kl 8.25 på skolen -.-
 12. Jeg er ei jente på 18 som vurderer å begynne med morgentrening. Treningssenteret vårt åpner kl 5, og da tenker jeg å stå opp kl 4 for så å gå opp dit. Eneste ulempen er da at jeg må legge meg grytidlig(kl 21), hvilket som er vanskelig siden folka hjemme bråker så fælt og da er det vanskelig å sove. Men jeg tror dette er en god måte å starte dagen på, vil gjerne kunne gjøre dette over tid. Er det noen her som har erfaringer med å trene tidlig om morgenen? Trives du, og har du tenkt/klart å holde det gående over tid? Anbefaler du meg å begynne med dette også? Takk :-)
 13. Var ikke mye help å få her, nei... Takk likevel. Og takk OJ doe ;-)
×
×
 • Opprett ny...