Jump to content

AHB01

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Takk Ble litt skeptisk med tanke på den potensielle bivirkningen av fiske ånde ved overforbruk Vet du om det lovlig å importere til Norge?
 2. Har lest litt om Betaine og vurderer å bestille det, men før jeg gjør det lurer jeg på om det er noen som har noe erfaring med dette kosttilskuddet? Er det lov å importere til Norge?
 3. Suverent! Tusen takk for god hjelp Kjetil! Har bestilt time hos kiropraktor nå. Har vært inne på nettsiden din å sett litt, så du skal ikke se bort i fra at jeg tar kontakt
 4. Ja, det ser ut til å stemme veldig bra!
 5. Nei ikke noe sår i ryggen om morgenen, eller etter mark/bøy. Har også merka at mobiliteten min har blitt veldig mye dårligere den siste tiden. Før kunne jeg stå med strake ben og legge håndflata i bakken, nå klarer jeg knapt nok å komme under kneet. Er det noe spesielt jeg kan gjøre hvis det er muskulær dysfunksjon, eller må jeg til noe behandling?
 6. Her er en video av et løft på 130kg eller noe sånt. Er riktig nok 30kg mindre enn da det skjedde, men vil ikke tro at jeg forandrer løftet mitt så veldig egentlig.
 7. Beklager sent svar, har vært uten netttilgang noen dager nå. Kjetil1234: Har ikke noen video av det aktuelle løftet der det skjedde, men skal nok klare å rote frem en video av meg som tar sumo mark. Sånn at du eventuelt kan se om det er instabilitet eller no i løftet. Skal se om jeg får gjort det iløpet av ettermiddagen, hvis det går bra? Julie_G: Ja, det er QL som er problemet hos meg også fant jeg ut. Var hos en muskelterapeut som sa akkurat det du skrev egentlig. Har gått 2 dager siden jeg var hos mt og det har enda ikke sluppet. Det har vell egentlig ikke blitt noe bedre heller hvis jeg skal være helt ærlig
 8. Nå har jeg gått over 4 uker uten å løfte markløft og knebøy da, og det har ikke blitt noe bedre enda. Det tar ikke livet av meg nei, men det er ubehagelig nok til at jeg har lyst til å bli kvitt det. Så tenkte kanskje at en muskelterapeut eller noe i den duren kunne bidra til at det ble bedre/borte.
 9. For drøyt en månede siden skulle jeg løfte 150x3x8 i sumo markløft, de 5 første settene gikk veldig bra, hadde godt spenn og vekta kjentes forsåvidt "lett" ut. Men på den første reppen på 6 settet skjedde det noe i korsryggen, litt vanskelig å forklare det egentlig men jeg kjente at noe var galt. Så jeg gav meg da umiddelbart og dro hjem, men utover kvelden merket jeg at det ble værre. I etterkant har jeg trent intill smertegrensen på alle øvelser bortsett fra knebøy og markløft som jeg har droppet helt. Har også forsøkt å tøye, foam rulle og strekke litt, men uten noe hell. Smertene sitter på venstre side, rett over venstre rumpeball. Kjenner også at enkelte bevegelser som å ta på sokker gjør vondt. For å beskrive smertene føles det som om noe rives fra hverandre. Så hvis det er noen som har noen tips til hvordan jeg kan få bukt med dette eller har noen anbefalninger til flinke terapeuter i Oslo området som er flinke på sånt så hadde jeg vært evig takknemelig. Er bare å spørre om jeg kan utdype mer også hvis det er noe jeg har glemt
×
×
 • Create New...